News

Ce a ajuns să facă Anamaria Prodan în amintirea mamei sale

andreea voicu
February 7, 2019 13:10 PM

Anamaria Prodan nu îşi poate reveni după moartea mamei sale, Ionela Prodan. Solista de muzică populară a încetat din viaţă pe 16 aprilie 2018, după ce s-a luptat mult timp o boală cruntă.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan se pregăteşte să nască! Când va aduce pe lume al doilea copil

Mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spital.

Ce a ajuns să facă Anamaria Prodan în amintirea mamei sale

Anamaria Prodan continuă să păstreze vie amintirea mamei sale, aşa că şi-a pus pe telefon fotografia Ionelei Prodan.

”Așa o simt mai aproape, mi-e tare dor de ea, este și va rămâne sufletul meu”, le-a mărturisit Anamaria Prodan prietenilor săi, conform Click!

Vedeta tv nu a dorit să renunțe nici la telefonul Ionelei, pe care îl păstrează cu sfințenie în casă. Mai mult de atât , n-a renunțat nici la abonament și, când i se face dor, formează numărul și lasă telefonul să sune.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează un cuplu solid.

Invitată într-o emisiune, Anamaria Prodan a vorbit detașat despre relația cu soțul ei, ignorând complet speculațiile și vorbind direct despre cum au petrecut ziua lui de naștere.

„Din zece zile am stat patru împreună. Ziua lui a fost pe repede înainte. Anul acesta nu i-am făcut cadou, că nu mai am ce. O felicitare făcută frumos de toţi copiii. Fetele nu au fost că au început şcoala”a spus Anamaria Prodan, la o emisiune TV, potrivit Spy News.