Vedete

Ce a ajuns să facă fosta iubită a lui Selly de la 5GANG. În cel mai recent vlog a fost nevoită să-i ceară scuze mamei sale. VIDEO

nicoleta.ionita
March 7, 2020 12:00 PM

V-o mai amintiți pe fosta iubită a lui Selly? Magda este vloggeriță și are destul de mult succes cu postările de pe canalul său de YouTube. În cel mai recent vlog, aceasta a făcut o dezvăluire la care nimeni nu se aștepta.

Magda, vloggeriță de succes

Magda a devenit cunoscută publicului din România după ce a avut o relație cu Selly, cel mai celebru vlogger din țara noastră. Cei doi s-au despărțit însă de ceva timp, iar Selly este deja îndrăgostit până peste cap de o altă domnișoară, Smaranda. Prima sa iubită, Magda, este de asemenea pasionată de vlogging. Are propriul său canal de YouTube și a ajuns deja la 335.000 de abonați.

Clipurile postate de aceasta sunt legate în special de trucuri de înfrumusețare, sfaturi pentru adolescenți și întâmplări normale din viața unui tânăr. Cel mai recent vlog al său a fost însă unul mai special. Magda a dezvăluit că își va face un tatuaj, lucru pe care nu-l știa nimeni, nici măcar mama sa.

În clipul postat, tânăra s-a lăsat filmată în timp ce își făcea tatuajul și a fost extrem de mulțumită de rezultatul final.

Magda, mai populară în mediul virtual decât Smaranda

Magda a avut de la cine să învețe secretele succesului în mediul online. Fostul său iubit, Selly, a făcut primul milion de euro de la vârsta de 18 ani. Acesta este deja o vedetă pe YouTube, iar Magda a furat puțină ”meserie” de la acesta. Deocamdată, tânăra este încă departe de performanțele lui Selly. Dacă acesta poate câștiga între 4.700 și 75.000 de dolari lunar, Magda nu sare de 400 de dolari obținuți în 30 de zile.

Cu toate acestea, în comparație cu actuala iubită a lui Selly, Smaranda, Magda se descurcă mai bine în lumea virtuală. Smaranda nu are încă un canal de YouTube, dar nu poate să se plângă. Are aproape 300.000 de urmăritori pe Instagram, la doar 18 ani.

În schimb, Magda a depășit 400.000 de urmăritori, iar pozele sale strâng zeci de mii de like-uri.

După ce și-a făcut tatuajul de pe braț, Magda a profitat de ocazie și a împărtășit cu fanii rezultatul final. Aceștia au reacționat imediat, iar poza postată de tânără a adunat peste 30.000 de aprecieri.

La 20 de ani, Magda nu se ferește să pozeze provocator și să pună fotografiile pe contul de Instagram.

Ca orice tânără, și Magda se confruntă cu problemele specifice vârstei și împărtășește cu fanii orice schimbare din viața ei. Nu a ratat ocazia de a se bucura cu aceștia în momentul în care a ajuns la greutatea dorită.