Fashion

Ce a ales Hailey Bieber să poarte la nunta ei cu Justin Bieber

iulia.statie
October 12, 2019 14:48 PM

Nunta lui Hailey și a lui Justin Bieber de la Montage Palmetto Bluff din South Carolina a fost bogată în ținute inedite, de la repetițiile pentru nuntă unde Hailey a ales să poarte o rochie mini semnată Vivienne Westwood, la rochia de mireasă ruptă din basme creată de Virgil Abloh, designerul casei de modă Off-White.

Pe aceeasi temaJustin Bieber va deveni tătic!? Imaginea care spune tot: cum a fotografiat-o pe Hailey Baldwin

Ce a ales Hailey Bieber să poarte la nunta ei cu Justin Bieber

Hailey și-a accesorizat rochia de mirească cu un voal lung, pe care au fost brodate cuvintele „Până când moartea ne va despărți”. Pentru a-și primi invitații, modelul s-a schimbat într-o rochie doar pe un umăr, de inspirație greco-romană.

Se pare că aceste două ținute erau doar începutul. Pentru a dansa toată noaptea, Hailey s-a schimbat într-o rochie Vera Wang pe care a accesorizat-o cu sneakers Nike Air Force 1, pentru a dansa toată noaptea.

Deși multe aspecte ale nunții au fost peste măsura așteptărilor, se pare că modelul nu a avut dorințe neobișnuite față de celelalte mirese. Nu a optat pentru tocuri foarte înalte, ci a ales să se simtă confortabil pentru a dansa toată noaptea cu cei 154 invitați ai săi.

Dacă stăm să privim stilul modelului, era clar că aceasta va opta pentru o pereche confortabilă de sneakers în loc de a alege pantofi obișnuiți sau tocuri.

Vera Wang a postat mai multe poze de la recepție pe un site de socializare, acestea înfățișând fericitul cuplu îndeplinind anumite tradiții de nuntă, dar și pe Hailey în frumoasa ei rochie accesorizată cu o pereche de sneakers.

 

View this post on Instagram

 

Yeeee

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on


Se pare că Justin a cântat mai multe piese noi la recepție, asta după ce Dan și Shay, Daniel Caesar și Usher au cântat pentru cei doi. Cuplul și invitații lor, dintre care au făcut parte întreaga familie Kardashian, Jaden Smith, Justine Skye și mult mai mulți, au petrecut până în jurul orei două dimineața.

Sursă: Harper’s Bazaar