News

Ce a declarat Meghan Markle despre atenţia primită din partea presei

andreea voicu
July 20, 2019 09:26 AM

Căsnicia cu Prinţul Harry i-a schimbat total viaţa! De când a devenit Ducesa de Sussex, fosta actriţă se luptă cu atenţia neobişnuită din partea presei.

Pe aceeasi temaAcum trăieşte în lux, dar înainte ducea o viaţă modestă! Cum îşi câştiga banii Meghan Markle

Ce a declarat Meghan Markle despre atenţia primită din partea presei

În ultimii doi ani, Meghan Markle a fost în centrul atenţiei cu scandalurile din familia sa, mai ales că nu şi-a invitat tatăl la nunta regală. De asemenea, Meghan s-a confruntat şi cu comentariile negative din partea fanilor casei regale britanice.

Ducesa de Sussex a participat, zilele trecute, la premiera filmului The Lion King, acolo unde a vorbit despre modul în care este tratată de presa britanică, menţionând că jurnalişii îi fac viaţa grea.

‘Meghan s-a luptat cu intensitatea atenției pe care a primit-o. Deși este o fostă actriță, acum totul este la un alt nivel’, a declarat o sursă apropiată de familia regală.

Meghan Markle a fost pusă la zid de foarte multe ori: ‘Aceasta este viața ei. Însă ea se gândește, ‘Ei bine, dacă așa va fi, voi face ce vreau. Nu joc după aceste reguli’. 

Se pare că Ducesa de Cambridge a ajutat-o să treacă peste toate speculaţiile din presă, deşi se zvonea că cele două nu se înţeleg prea bine. Ei bine, Kate Middleton i-a fost alături mereu lui Meghan Markle.

‘Meghan admiră cum Kate nu face niciodată un lucru greșit’, au mai declarat surse din preajma celor două.

Sursa: elle.com