News

Ce a dezvăluit Andreea Antonescu despre relația cu Ștefan Manolache!

andreea voicu
November 19, 2019 14:24 PM

Andreea Antonescu a vorbit recent despre relația ei cu Ștefan Manolache, după ce au apărut zvonuri că s-au despărțit.

Pe aceeasi temaAndreea Antonescu, obligată să stea departe de fiica ei timp de 6 luni! Ce i s-a întâmplat vedetei

Ce a dezvăluit Andreea Antonescu despre relația cu Ștefan Manolache!

Solista a declarat că este la început de relație cu acesta și că se înțeleg foarte bine. Andreea Antonescu a negat zvonurile conform cărora nu mai formează un cuplu cu reporterul de la Antena .

Nu înțeleg de unde a apărut acest fake-news. Adică, cine și de ce ar avea interesul să spună că între mine și Ștefan sunt probleme? Adevărul este altul, cu totul altul.

Și, ca să îi liniștesc pe unii, le pot spune că totul este foarte bine între mine și Ștefan, nu ne-am despărțit, nu ne-am certat, suntem împreună. Mai mult chiar, Ștefan se înțelege bine și cu Sienna, iar relația noastră este una și de amiciție, nu doar de dragoste”, a declarat artista pentru Wowbiz.

”Nimic nu este, vreodată, perfect. Dar, trebuie să recunosc, suntem compatibili. Este un bărbat implicat, așa că nu văd de ce ne-am despărți, așa cum spun unii”, a mai spus Andreea Antonescu.

Vedeta tv a recunoscut că nu a divorțat încă de tatăl fiicei sale, Traian Spak.

”Nu am divorțat, nici nu o voi face anul acesta din cauza birocrației, dar asta nu înseamnă că mă ascund când vine vorba de relația pe care o am cu Ștefan. Avem o relație normală, totul e bine, pentru moment, între noi. Faptul că, uneori, avem și alte obligații, eu merg la evenimente, el este la muncă, nu înseamnă că suntem separați.”, a adăugat solista.