News

Ce a făcut Ioana Ginghină când a văzut imaginile cu Alexandru Papadopol și Adriana Titieni

andreea voicu
September 18, 2019 13:52 PM

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au ales să divorțeze după 12 ani de mariaj. Actorul nu a suferit prea mult după despărțirea de ,a,a fiicei sale și s-a refugiat în brațele unei colege de scenă.

Ce a făcut Ioana Ginghină când a văzut imaginile cu Alexandru Papadopol și Adriana Titieni

În urmă cu o lună, actorul a fost surprins sărutându-se cu Adriana Titieni Irimescu, fosta soție a celebrului actor Adrian Titieni. Cei doi nu s-au ascuns să își arate afecțiunea. Se pare că Alexandru Papadopol are un tipar, ținând cont că noua iubită este tot actriță ca fosta soție.

Cea mai afectată a fost Ioana Ginghină care nu și-a dorit să divorțeze. Ea a mărturisit că relația lor se schimbase în ultimul an și bănuia că Alexandru Papadopol avea o relația extraconjugală.

Ioana Ginghină a mărturisit recent cum a reacționat când a văzut imaginile cu Alexandru Papadopol și Adriana în timp ce se sărutau de mama focului în plină stradă.

‘Nu mi-a fost ușor și i-am spus si lui. Prima dată când am aflat am sunat psihologul, ca să știu cum să fac cu Ruxi. Și apoi l-am sunat pe el, nu știa că au apărut imaginile cu el. Era și el terminat, nu avea niciun chef să se vadă chestia aia. Cumva nu mi-a picat bine, dar oricum bănuiam ceva, mai mult m-am gândit ce zice lumea’. a declarat Ioana Ginghină într-o emisiune de televiziune.