News

Ce a făcut Kim Kardashian imediat după ce s-a zvonit că divorțează

iulia.statie
August 2, 2020 14:50 PM

Kim Kardashian a postat mai multe fotografii pe instastory din ziua nunții ei în timp ce zvonurile privind un divorț între ea și Kanye West au luat cu asalt internetul.

Pe aceeasi temaCe statut trebuie să ai pentru a sta în primul rând la un eveniment Fashion Show

Kim Kardashian nu își dorește să divorțeze?

Kim a făcut aceste fotografii publice pentru a îi ura designerului Riccardo Tisci ‚la mulți ani’. Acesta a împlinit 46 de ani pe 1 august și este cunoscut pentru că a lucrat cu Burberry, Versace și Givenchy. El a creat diferite piese pentru familia Kardashian în trecut.

În prima poză, Kim apare alături de designer într-un selfie, iar în următoarele, vedeta este alături de soțul ei, Kanye West, pentru un shooting extrem de intim. În alte poze, Kardashian apare purtând rochia ei albă haute couture în timp ce Riccardo ia măsurătorile, iar în altă fotografie, acesta lucrează la a doua rochie pe care starul a purtat-o în ziua cea mare.

Rochia creată special pentru ea de designerul ce lucra pe atunci la Givenchy a fost făcută pentru nunta din Florența din 2014.

Ce s-a întâmplat între Kim Kardashian și Kanye West

În timp ce Kim nu a oferit vreun detaliu prin această postare despre divorț, se pare că ea și Kanye sunt gata să dea piept cu zvonurile privind o despărțire. Toată această dramă a început atunci când rapperul a dezvăluit în campania sa electorală că el și soția lui s-au gândit la a o avorta pe micuța lor, North.

Deși și-a cerut scuze mai târziu într-un mod public, el a plecat la Wyoming pentru a petrece timpul cu un grup select, printre care soția sa nu se află. Mai târziu, Kim a zburat pentru a se reuni cu soțul ei, ceea ce a dus la o conversație plină de lacrimi, paparazzi surprinzând câteva cadre în care aceasta plângea. Imediat, fotografiile au dus la speculații privind o despărțire, internauții presupunând că vedeta s-a întâlnit cu soțul ei pentru a îi spune despre faptul că își dorește un divorț.