Vedete

Ce a făcut Meghan Markle, după ce a născut prima oară! Prințul Harry a rămas impresionat de gestul soției

andreea.voicu
June 9, 2021 11:14 AM

Meghan Markle este tare fericită, după ce a născut pentru a doua oară! Ea și soțul ei, Prințul Harry, au împreună doi copii frumoși, o fată și un băiat. Recent, ea a dezvăluit și numele pe care îl poartă cel de-al doilea copil, și anume Lilibet Diana.

După ce a născut, Meghan Markle vine cu un nou anunț pe care mulți poate că îl așteptau! Soția Prințului Harry a lansat recent prima ei carte pentru copii, în Regatul Unit. Cartea se numește ”The Bench” și a fost inspirată de o poezie pe care ea a scris-o pentru soţul ei cu ocazia Zilei Tatălui, la o lună după ce a adus pe lume primul lor copil, pe Archie. Poezia respectivă a devenit, practic, o poveste!

Cartea pe care a lansat-o recent are la bază legătura dintre un tată și fiul lui. Scrierea a fost oferită publicului în data de 8 iunie, la puțin timp după ce Meghan Markle a devenit mămică pentru a doua oară, arată The Independent.

Meghan Markle a devenit mămică pentru a doua oară

Este fericire mare în cuplul Meghan Markle – Prințul Harry. Cei doi au devenit recent părinții unei fetițe perfect sănătoasă, pe care au numit-o Lilibet Diana. Micuța a venit pe lume în cursul zilei de vineri, 4 iunie, având o greutate de 3,487 kilograme. Numele a fost ales special, căci Lilibet, ”Lili”, este dat în onoarea Reginei Elisabeta, fiind numele de alint dat de apropiații reginei, iar Diana – în onoarea Prințesei Diana, mama Prințului Harry.

Meghan Markle a născut într-un spital din Santa Barbara. După ce fetița a venit pe lume, Regina Elisabeta a II-a a transmis și ea un mesaj. Chiar dacă situația nu a fost tocmai ”roz” atunci când Ducii de Sussex au părăsit Familia Regală, Regina Elisabeta a II-a este încântată de vestea primită!

„Regina, Prinţul de Wales, Ducesa de Cornwall, Ducele şi Ducesa de Cambridge au fost informaţi şi sunt încântaţi de vestea naşterii fiicei ducelui şi ducesei de Sussex”, a transmis Palatul Buckingham într-un comunicat oficial, citează VIVA.

Sursă foto: arhivă Verdict