News

Ce a făcut Prințul William după anunțul fratelui său, Prințul Harry

andreea voicu
January 12, 2020 18:04 PM

În urmă cu câteva zile, Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au făcut un anunț șocant! Au anunțat că renunță la îndatoririle regale, dar că vor continua să fie alături de Regina Elisabeta în acțiunile sale. Ducii de Sussex vor locui în America de Nord.

Pe aceeasi temaRegina Elisabeta a II-a, decizie radicală după ce Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la statutul lor regal

Ce a făcut Prințul William după anunțul fratelui său, Prințul Harry

Decizia Prințului Harry nu a picat prea bine pentru membrii familiei regale. Cel mai afectat a fost fratele Ducelui de Sussex, Prințul William, care nu a știut nimic de planurile acestuia.

Surse apropiate familiei regale susțin că Ducele de Cambridge s-a simțit jignit și rănit de mesajul fratelui său. În plus, Prințul William s-a supărat pentru faptul că el nu a beneficiat de tratament preferențial.

Dacă altă dată erau în relații apropiate, acum lucrurile s-au schimbat între Prințul William și Prințul Harry. Cei doi nu mai au relație așa bună de când Prințul Harry s-a însurat cu Meghan Markle și au decis să se mute la la Frogmore Cottage, în Windsor.

‘E trist, pentru că, pe vremuri, când erau mai tineri, William ar fi fost prima persoană pe care Harry ar fi anunțat-o în cazul unor astfel de vești, atât de mari. William este incredibil de rănit, dar, până la urmă, are propria familie pe care trebuie să se concentreze și încearcă să-și vadă mai departe de viață’, au declarat surse din apropierea Prințului William.

Decizia Prințului Harry a fost criticată și catalogată drept iresponsabilă.

Sursa: Daily Mail