News

Ce a făcut Răzvan Simion după despărțirea de Lidia Buble! Detaliul surprinzător ce a ieșit la iveală

iulia.statie
June 9, 2020 14:35 PM

În ultima vreme, s-au tot vehiculat zvonuri potrivit cărora relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion ar fi ajuns la final.

Pe aceeasi temaDeclaratii in exclusivitate ale Lidiei Buble despre primul barbat din showbiz care a remarcat-o, inainte de a fi celebra: “Eram disperata, dormeam cu poza lui sub perna!”

În weekend, prezentatorul a decis să spună adevărul și să confirme despărțirea dintre el și frumoasa blondă, printr-un mesaj pe Instagram. Unii au fost șocați de veste, alții se așteptau la confirmare, pentru că aceștia nu mai postau fotografii împreună și nici nu au mai apărut împreună la evenimente.

Ce detaliu a ieșit la iveală la puțin timp de la despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

Deși cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, ei vor continua să colaboreze profesional și să rămână în relații bune, fiind amici. Prezentatorul a scris un mesaj pe Instagram, însă, la puțin timp după postare, el a șters un fragment în care spunea că Lidia Buble nu mai este fericită alături de el.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o vad pe Lidia fericită, vreau să îi sclipeasca ochii din nou în razele soarelui, așa ca îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.”, a scris acesta.

Deși erau împreună de mulți ani, Răzvan Simion nu a făcut niciodată cunoștiință cu părinții iubitei sale, acest eveniment având loc doar dacă se hotărau să se căsătorească, notează publicația Viva!.

Acum, matinalul a decis să șteargă toată postarea ce conținea mesajul prin care le afirma fanilor că el și artista au decis să se despartă, însă, doresc să rămână prieteni.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt. că mi-au oferit prea mult ori prea puțin dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire?”, scria acesta pe social media.

„Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pt. tot ce am fost și pt. tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și in rest doi…foști iubiti…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept.”, a spus prezentatorul.

„Copilul râde: „Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul! ” Tânărul cântă: „Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea! „Bătrânul tace: „Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B. Viață frumoasă, Suflețel!”, a adăugat el.