News

Ce a fost între Lady Gaga și Bradley Cooper? Artista a povestit totul

iulia.statie
November 6, 2019 18:20 PM

Bradley și Gaga au fost subiectul unei relații interzise după performanța de la premiile Oscar, iar acum artista a discutat sincer despre relația dintre ea și Cooper.

Pe aceeasi temaBradley Cooper a fost părăsit de modelul rus, Irina Shayk?

Într-un interviu cu Oprah Winfrey pentru Elle, Lady Gaga a răspuns sincer la întrebările puse fără perdea de către Oprah.

Starurile au devenit extrem de apropiate de la filmările pentru A Star Is Born din 2018. Apoi, fanii au început să speculeze că ar putea fi ceva mai mult între ei căci chimia pe care aceștia o aveau era greu de neobservat, chiar dacă în vremea aceea Cooper era încă împreună cu Irina Shayk.

Ce a fost între Lady Gaga și Bradley Cooper? Artista a povestit totul

În timpul interviului, Oprah a spus că a petrecut recent timp cu Bradley și a adus în discuție presupusa lor relație.

„El a spus că dacă zvonurile erau adevărate, nu ar fi putut să se uite în ochii tăi în timp ce cântați. Cum te-ai simțit atunci? Te-ai descurcat extrem de bine.”, a spus Oprah.

La fel ca Bradley, Gaga a explicat că nimic romantic nu s-a petrecut între ei. Așa cum a spus și în trecut, conexiunea dintre ei făcea parte din performanță.

„Am creat o poveste de dragoste. Pentru mine, ca artistă, bineînțeles că îmi doream ca oamenii să simtă dragostea la premiile Oscar. Voiam să trecem de camere și să ajungem la oricine ne privea. Am muncit din greu, multe zile.”, a explicat Gaga.

Aceasta a admis că ea și Bradley au discutat despre zvonurile create, ajungând la concluzia că au făcut o treabă bună.

Deși fanii speră la o relație între cei doi, se pare că tot ce este între ei rămâne platonic.

Totuși, ambele staruri sunt singure acum. La câteva luni după Oscaruri, Bradley și Irina au hotărât să meargă pe drumuri separate. Între timp, Gaga a pus punct logodnei dintre ea și Christian Carino după doi ani de relație.

Ea a avut o relație scurtă cu Dan Morton vara aceasta, însă s-au despărțit în octombrie.

Sursă: HollywoodLife