Fashion

Ce a lăsat la vedere rochia de mireasă a Prințesei Eugenie

nicoleta.ispasescu
October 13, 2018 09:33 AM

Prințesa Eugenie a fost destul de curajoasă în ceea ce privește rochia de mireasă. Ea a lăsat la vedere cicatricile rămase în urma operației de scolioză, în ziua nunții sale.

Rochia, realizată special de către Peter Piloto a avut un decolteu mic în față și destul de adânci la spate, lăsând să se vadă o cicatrice destul de mare, care se întinde de la ceafă în jos, spre umeri.

A ales să poarte, de asemenea, părul prins sus, așa că cicatricea a fost extrem de vizibilă pentru toată lumea.

Spatele expus a fost o alegere conștientă solicitată de Eugenie, care a suferit o intervenție chirurgicală de scolioză la vârsta de 12 ani. De asemenea, ea a mărturisit într-un interviu de dinaintea nunții că rochia de mireasă va avea spatele gol.

„Este o modalitatea minuntată de a-i onora pe oamenii care au avut grijă de mine și de a mă ridica în picioare pentru tinerii care trec prin asta. Eu cred că poți schimba modul în care este percepută frumusețea, că le poți arăta oamenilor cicatricile tale și cred că este cu adevărat special să susții asta”,  a spus Eugenie despre alegerea designului rochiei.

Prințesa Eugenie a lăsat la vedere cicatricile rămase în urma operației de scolioză

Prințesa Eugenie a fost tratată de Spitalul Național Ortopedic Regal (RHOH) în 2002. Ea a vorbit destul de recent publicului despre procedura care i-a schimbat viața, pe site-ul spitalului:

„În timpul operației mele, care a durat opt ore, chirurgii au introdus tije de titan de 8 inch în fiecare parte a coloanei vertebrale și șuruburi de 1,5 inch în vârful gâtului meu. După trei zile de terapie intensivă, am petrecut o săptămână într-un salon și șase zile într-un scaun cu rotile, dar după aceea am putut merge din nou”.

Rochia de mireasă a Prințesei Eugenie a fost creată de designerul Peter Pilotto și Christopher De Vos

Rochia de mireasă mult așteptată a Prințesei Eugenie a fost, în sfârșit, dezvăluită ieri dimineață. Aceasta a strălucit în timp ce toată lumea a privit-o cu admirație.

Rochia, creată special de către Peter Pilotto și Christoper De Vos a avut un design complex și încântător, însă fără a fi exagerată.