Fashion

Ce a purtat familia Kamalei Harris la ceremonia de inaugurare a președintelui Joe Biden

iulia.statie
January 21, 2021 12:52 PM

Meena Harris, nepoata Kamalei Harris, și-a îmbrăcat fiicele adorabile în două jachete pufoase asortate pentru a o reprezenta pe mătușa lor, ce a devenit prima femeie ce a fost aleasă vicepreședinte în istoria Statelor Unite.

Pe aceeasi temaInauguration day: ce ținute au fost văzute

Ținutele afișate la ceremonia de inaugurare a președintelui Joe Biden

Amara și Leela Ajagu au purtat ținute alese de mama lor, fondatoarea Phenomenal, ce a postat și o fotografie superbă cu acestea după ce Harris și-a depus jurământul. Hainele din blana artificială într-un print de leopard au fost alese datorită asemănării dintre micuțe și mătușa lor ce a făcut istorie.

Ținând cont că perlele și încălțămintea Converse ne amintește mereu de preferințele Kamalei Harris, Amara și Leela au afișat perechi de bocanci combat, pentru a aminti puțin de stilul fără efort pe care îl expune mătușa lor și pentru care aceasta este atât de iubită.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meena Harris (@meena)

Bineînțeles, există multe fotografii în care micuțele apar alături de Kamala Harris, ce le strânge în brațe afectuos. Și nu doar cele două surioare ne-au atras atenția. Alături de ele, Meena Harris a purtat o rochie verde strălucitoare semnată Ulla Johnson, o haină Coach și cizme create de Paris Texas.

De asemenea, ținuta afișată de soțul ei, Nikolas Ajagu, a făcut valuri pe internet. Fanii nu și-au putut ascunde surprinderea atunci când l-au văzut purtând încălțăminte Air Jordan 1 Retro High Dior, pereche ce a fost realizată dintr-o colaborare între brand-urile Dior și Air Jordan.

Perechile de Air Jordan 1 Retro High Dior trebuiau să fie lansate inițial în aprilie, dar brand-urile au amânat momentul din cauza pandemiei. Apoi, creațiile au fost puse pe un site special pe 25 iunie, iar prețul pentru o pereche era de 2000 de dolari înainte ca acestea să ajungă pe piața de resale.

Și fiica vitregă a primei femei ce a devenit vicepreședinte, Kamala Harris, a făcut o impresie bună. Ella Emhoff a surprins pe toată lumea atunci când a apărut într-o haină semnată Miu Miu și o rochie Batshev, la care a adăugat o pereche de mânuși negre.