News

Ce a purtat Jill Biden la prima apariție după ce soțul ei a fost ales președintele Statelor Unite

iulia.statie
November 8, 2020 12:19 PM

Jill Biden și-a inaugurat rolul de viitoare Primă Doamnă a Statelor Unite la un miting ce sărbătorea victoria soțului său în Wilmington.

Pe aceeasi temaMelania Trump și Donald Trump, testați pozitiv de coronavirus

Ce a purtat Jill Biden la discursul soțului său

Stând alături de soțul său, președintele ales, Joe Binden, Jill a adus un omagiu mai multor Prime Doamne ce au ocupat acest loc înaintea ei. Aceasta a purtat o rochie neagră asimetrică semnată Oscar de la Renta, cu imprimeu floral și o mască neagră asortată. De la Renta a conceput atât rochie iconică portocalie pe care Jackie Kennedy a purtat-o într-o vizită de stat în India, cât și alte rochii rafinate pentru Hillary Clinton și Nancy Reagan.

Chiar dacă Jill Biden nu a vorbit la eveniment, atât ținuta aleasă, cât și prezența ei a spus multe. În timpul discursului său, Joe Biden a spus mulțimii: „Așa cum am spus de multe ori, sunt soțul lui Jill”, înainte de a povesti cât de importantă este partenera lui pentru viața și cariera sa.

În campanie, Jill Biden s-a folosit de ținute pentru a trimite mesaje explicite. Aceasta a purtat cizme Stuart Weitzman ‚VOTE’ în martie pentru a sfătui poporul american să voteze. În noaptea alegerilor, în timp ce rezultatele erau încă incerte, aceasta purta o mască ce avea imprimat mesajul ‚Respiră pozitivitate’.

Ce premiere aduce Kamala Harris, ce va ocupa funcția de vicepreședinte

Joe Biden, în vârstă de 77 de ani, va deveni al 46-lea președinte al Statelor Unite, după cum au anunțat mai multe canale media, printre care CNN și Associaed Press, veștile venind după calcularea voturilor obținute de candidatul democrat în Pennsylvania.

De asemenea, avem și o premieră. Kamala Harris, ce va ocupa funcția de vicepreședinte, va fi prima femeie cu această funcție, prima persoană de culoare ce ajunge aici și prima persoană cu descendență sud-asiatică ce va obține funcția de vicepreședinte.