Fashion

Ce a purtat Lady Gaga la VMA 2020

iulia.statie
August 31, 2020 14:54 PM

 

Pe aceeasi temaMTV VMA 2020: lista câștigătorilor

Premiile VMA s-au desfășurat diferit în acest an, ținând cont că pandemia de coronavirus a schimbat regulile pe care le știam până acum.

Ținutele pe care Lady Gaga le-a afișat la VMA 2020

Totuși, celebritățile nu ne-au dezamăgit nici acum și au demonstrat că nu și-au pierdut îndemânarea atunci când vine vorba de ținute extravagante sau de look-uri de beauty luminoase. Vedeta serii a fost cu siguranță Lady Gaga, ce a plecat acasă cu nu mai puțin de cinci premii, anume Tricon Award, Artist of the Year, iar, alături de Ariana Grande, aceasta a primit și premiile la Song of the Year, Best Collaboration și Best Cinematography. Cele două au colaborat pentru piesa ‚Rain On Me’, ce face parte din cel mai nou album al cântăreței, Chromatica.

Pentru cine o urmărește pe Lady Gaga de mai multă vreme, știe că aceasta este extrem de imprevizibilă atunci când vine vorba de ținutele prezentate la evenimente. În 2010, cântăreața apărea la VMA îmbrăcată într-o rochie din carne, ce șoca pe toată lumea pe atunci. Dacă în ultima vreme aceasta a prezentat ținute glam la evenimentele de pe covorul roșu, acum a venit timpul ca artista să se întoarcă la extravaganța ce a consacrat-o!

Aceasta a purtat mai multe ținute, menținând un accesoriu constant la fiecare: masca de protecție, aceasta dorindu-și să transmită un mesaj important: „Sărbătorește-te, învață să fii bun, poartă mască.”

Purtând un glob de sticlă pe cap și o rochie argintie desprinsă direct din viitor și cizme cu un toc uriaș, așa și-a făcut Lady Gaga apariția la premiile VMA.

 

View this post on Instagram

 

I was wearing face shields before it was a thing ?? #VMAs

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Pentru momentul în care a pășit pe scenă pentru a accepta premiul Best Collaboration pentru melodia în care cântă alături de Ariana Grande, Gaga a purtat o rochie mini accesorizată cu pene și o mască roz, ce ne-a dus înapoi în era ARTPOP.

 

View this post on Instagram

 

⚔️ #VMAs ?

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Pretty in green! Pentru a accepta premiul Song of the Year, Gaga a purtat o rochie într-o nuanță de lime, o mască accesorizată cu o pereche de coarne și un colier cu perle și cristale. Bineînțeles, la fel ca și celelalte ținute…aceasta a fost pur și simplu iconică.

 

View this post on Instagram

 

⚔️ #VMAs ?

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Pentru una dintre cele mai așteptate performanțe ale anului, Gaga a purtat o mască ce a expus culoarea albumului Chromatica și o ținută cu accesorii bondage. Alături de ea, Ariana Grande a optat pentru o mască mult mai simplă.

 

View this post on Instagram

 

The queens are here??

A post shared by (@ladygaga_here) on

Cu o mască glittery, argintie și o haină albă, oversized, Gaga și-a acceptat și premiul pentru Artist of the Year. „Toată lumea ce stătea lângă mine știa că eram într-o misiune de a aduce bucurie prin cultură, dans și muzică.”, a spus ea.

 

View this post on Instagram

 

⚔️ #VMAs ?

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Purtând cea mai impresionantă ținută a sa, formată din overall-ul purtat și în ținuta de mai sus, o capă metalică și un accesoriu de cap futurist, Gaga a acceptat și Tricon Award, ducând acasă nu mai puțin de cinci premii. „Nu a fost un an ușor pentru mulți oameni, dar ce văd în lume este un triumf masiv de curaj.”, a spus aceasta.

 

View this post on Instagram

 

⚔️ #VMAs ?

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on