Fashion

Ce a purtat Meghan Markle la prima apariție publică după ce a născut

andreea voicu
May 8, 2019 17:29 PM

Meghan Markle a născut luni, 6 mai, un băiețel, la un spital de lux din Londra. Toată lumea a așteptat cu sufletul la gură ca micuțul să fie prezentat public. Abia miercuri, 8 mai, Ducesa de Sussex și soțul său, Prințul Harry, au făcut o bucurie uriașă admiratorilor casei regale și l-au arătat pe primul loc copil. Momentan, nu se ştie ce nume va purta cel mai nou membru al familiei regale.

Pe aceeasi temaCele 5 reguli bizare pe care trebuie să le respecte Meghan Markle după ce naște!

Cei doi i-au invitat pe jurnaliștii britanici pe holurile Castelului Windsor. Extrem de emoționați, Meghan Markle și Prințul Harry au stat zâmbitori la fotografii, alături de băiețelul lor.

Ce a purtat Meghan Markle la prima apariție publică după ce a născut

Prințul Harry și-a purtat în brațe micuțul care a fost îmbrăcat într-un outfit complet alb. Păturica în care dormea acesta era una simplă și asortată cu căciulița pe care o purta pe cap.

Și mămica lui, Meghan Markle, a fost în centrul atenției. Deși a născut în urmă cu două zile, Ducesa de Sussex a arătat impecabil la prima sa apariție publică.

Așa cum eram obișnuiți cu ținutele ei de până acum, Meghan a fost admirată pentru outfit-ul ales când și-a prezentat bebelușul. Ducesa a îmbrăcat o rochie albă, stil trench, și s-a asortat cu hainele copilului său. Ca orice femeie care a născut recent, burtica soției Prințului Harry era încă proeminentă, însă acest lucru pare să nu o deranjeze atât de mult pe Meghan.

Chiar ea declara în trecut că își dorește să arate precum o femeie care a adus pe lume un copil. Rochia lui Meghan Markle este semnată de Givenchy, iar în picioare a purtat o pereche de pantofi stilleto crem, creați de Manolo Blahnik.