Fashion

Ce a purtat Melania Trump într-o vizită oficială de stat în Japonia

andreea voicu
May 31, 2019 18:19 PM

Melania Trump este una dintre cele mai stilate femei din lume. Prima Doamnă a Americii este des apreciată pentru ţinutele pe care le afişează la diverse întruniri oficiale de stat.

Weekend-ul trecut, Donald şi Melania Trump s-au aflat într-o vizită oficială în Japonia, la Tokyo, unde au fost găzduiţi timp de patru zile de Împăratul Naruhito şi soţia sa, Împărăteasa Masako a Japoniei.

Ce a purtat Melania Trump într-o vizită oficială de stat în Japonia

Pe parcursul şederii în Țara Soarelui Răsare, Prima Doamnă a SUA în vârstă de 49 de ani a schimbat mai multe ţinute extrem de elegante şi sofisticate, care au costat peste 10.000 de lire. Cuplul prezidenţial a avut programate întâlniri cu noul împărat, urcat recent pe tron, precum și o serie de alte evenimente, cum ar fi participarea la un meci de sumo și o cină la un restaurant tradițional nipon.

Încă de cum a coborât din avion, Melania Trump a fost fotografiată purtând o rochie care avea imprimat cărţi poştale, semnată Calvin Klein, în valoare de 3.900 de dolari.

Pentru această ocazie, Melania Trump a defilat mai ceva ca pe podiumul de modă. Pentru început, soţia lui Donald Trump a ales să poarte o rochie simplă, albă, cu detaliu brodat floral, creată de Carolina Herrera, la care a accesorizat o pereche de pantofi roşii. Întreaga ţinută a costat aproximativ 5.800 de lire sterline.

Seara, Melania Trump s-a schimbat într-o rochie roz pal cu pene metalice brodate manual. Rochia a fost realizată de creatorul de modă american, J. Mendel. Aceasta se vindea cu 4.200 de lire, iar momentan nu se mai regăseşte pe stoc.


A treia ţinută purtată de Melania în timpul vizitei din Japonia a fost o rochie albă, la care a asortat un trench alb cu imprimeu floral portocaliu neon, iar în picioare a încălţat o pereche de pantofi galbeni. Trench-ul face parte din colecţia primăvară-vară 2019 a designerului designerului Dries Van Noten şi costă 1.000 de lire sterline.