Fashion

Ce a purtat Vanessa Paradis la Festivalul de Film Deauville

iulia.statie
September 14, 2020 15:24 PM

Săptămâna trecută a avut loc în Franța cea de-a 46-a ediție a Festivalului de Film Deauville. Evenimentul a început aproape în același timp cu Festivalul de Film de la Veneția, iar la ambele ceremonii am putut vedea revenirea covorului roșu.

Pe aceeasi temaPe el îl știe întreaga lume, dar cum arată fiica lui Johnny Depp! Lily-Rose este model

Vanessa Paradis, ținute chic la Festivalul de Film Deauville

În timp ce la Veneția am văzut celebrități A-list participând, cum ar fi Cate Blanchett și Tilda Swinton, în Franța, a existat o anumită vedetă ce a furat toate privirile. Este vorba de actrița Vanessa Paradis, ce ne-a adus în față un anumit farmec franțuzesc.

Paradis, ce a fost președintele juriului în acest an, s-a jucat cu stilul ei semnătură, de inspirație franțuzească și a ales look-uri timeless, dar moderne. Aceasta a ales să sărbătorească brand-ul Chanel și să aleagă piese ale casei de modă, toate create de Virginie Viard, directorul creativ de acum.

Pentru prima ținută, aceasta a ales să poarte o rochie Chanel cu o trenă scurtă din pene, din colecția pre-fall 2020, pentru a da o notă energică, dar și pentru a dezvălui că a fost extrem de atentă la trend-urile din acest an, cu o simplitate transformată în senzaționalism prin artificiile adăugate la look.

Pentru a doua apariție, aceasta a ales să meargă pe un costum de inspirație masculină, cu o bluză tip maletă, din dantelă, pentru a adăuga și câteva note feminine și delicate la look-ul ales, o linie destul de căutată în ultimul an, pe care nu toată lumea o stăpânește.

Mai mult, ea s-a jucat și cu câteva nuanțe pastelate, optând atât pentru combinația black & white, cât și pentru ținute colorate, Spre exemplu, pentru inaugurarea Gabrielle Chanel Place, ea a ales să poarte o rochie într-o nuanță de albastru pal, cu mâneci ușor bufante și volane.

Pentru ceremonia finală a festivalului, Paradis a ales să apară într-o rochie neagră Chanel, mini și cu trenă lungă, pe care a purtat-o peste o pereche de pantaloni eleganți. Deși acest trend este destul de vechi și ne-am dori să rămână în trecut, Vanessa ne-a demonstrat că toate aceste artificii pot avea și o latură bună, ținuta ei fiind atât surprinzătoare, cât și extrem de interesantă, având un styling reușit.

Cea mai bună parte? Nimeni nu a știut ce va alege actrița, pentru că nu a avut neapărat o continuitate în ținute, jonglând atât cu modernismul, clasicismul, feminitatea și notele masculine, punând în scenă câteva trend-uri puternice, actuale, dar și unele retro.