News

Ce a realizat Kim Kardashian în timpul carantinei

iulia.statie
April 1, 2020 16:41 PM

Kim Kardashian s-a izolat alături de soțul ei, Kanye West și cei patru micuți. Deși ea insistă că se descurcă excelent, combinația de a jongla cu atâtea activități și dorințe ale copiilor săi a făcut-o să realizeze că nu își mai dorește alt bebeluș.

Pe aceeasi tema5 cupluri celebre care au locuit o vreme separat

Ce a realizat Kim Kardashian în timpul carantinei

„Sunt acasă cu patru copii. Chiar dacă pentru un minut m-am gândit că mi-aș mai dori încă unul, acel gând a zburat de mult. Este extrem de greu.”, a zis ea pentru The View.

Totuși, nu este așa de rău precum pare. Aceasta poate acum să se bucure de timp de calitate alături de familie. Ei se află acasă, însă se bucură de plimbări, muzică, filme și jocuri.

„Ador acest timp pentru că de obicei călătorim foarte mult. Cred că ne-am apropiat foarte tare, mergem la plimbări, ne uităm la fiecare film pe care vi-l puteți imagina. Le-am arătat copiilor producții din anii ’80 cum ar fi Harry and the Hendersons și altele pe care în mod normal nu le-ar urmări.”, a dezvăluit vedeta.

Este greu să fie în carantină din alte motive. Toată lumea ce ține pasul cu familia Kardashian știe că surorile sunt foarte apropiate, însă din cauza distanțării sociale și măsurilor de precauție, ele nu se pot vedea. La fel ca și celelalte persoane, ele țin legătura prin intermediul rețelelor sociale.

„Este foarte greu. Luăm cina pe platforme online. Ne-am făcut un grup de chat. Le sun pe surorile mele, pe bunica ea. Este o adevărată provocare. Mi-a părut bine să o văd pe Kylie în această dimineață chiar și pentru o secundă.”, a zis aceasta.