News

Ce a spus Andreea Antonescu despre soțul ei: ‚A fost și va rămâne cea mai importantă relație a vieții mele’

iulia.statie
April 8, 2021 11:22 AM

Andreea Antonescu a trăit o poveste de dragoste cu Traian Spak, iar cei doi au împreună o fetiță minunată, pe nume Sienna. Deși cei doi se află în plin divorț, relația dintre ei este foarte bună și se susțin atunci când se bucură de un nou proiect.

Pe aceeasi temaAndreea Antonescu își dorește să devină mămică pentru a doua oară

Andreea Antonescu, detalii despre relația cu fostul soț

Într-un interviu pentru publicația Click!, vedeta a discutat despre relația pe care o are cu tatăl fiicei sale, explicând că Traian Spak a susținut-o atunci când a aflat că va participa la show-ul ‚Survivor România’. De asemenea, cântăreața a explicat că fostul partener are un loc special în inima ei, iar relația cu acesta este foarte importantă pentru ea.

”Da, cu Traian mă sfătuiesc, el a știut că voi pleca, m-a sfătuit să am grijă și să nu mă accidentez. S-a bucurat foarte tare în momentul în care a văzut că ies din competiție accidentată doar la deget. El întotdeauna m-a susținut și a fost lângă mine, este în continuare unul dintre prietenii mei cei mai buni, este un om pe care îl simt aproape de sufletul meu și probabil așa va fi pentru tot restul vieții.”, a spus Andreea Antonescu.

Cum a susținut-o Sienna, fiica cântăreței, atunci când a participat la show-ul ‘Survivor’

Andreea Antonescu se bucură de o fiică, pe nume Sienna, din căsnicia cu Traian Spak. Aceasta are o relație extrem de frumoasă cu micuța ce a susținut-o atunci când a participat la show-ul Survivor. Vedeta a povestit ce făcea fetița ei de fiecare dată când intra pe traseu, iar detaliile sunt emoționante.

„A fost și va rămâne cea mai importantă relație a vieții mele, este tatăl copillui meu. Sienna mi-a spus că spus că a ținut pumnii foarte strânși când întrăm pe fiecare traseu și strigă tare ”Hai, mami!” și mă încuraja sperând că o voi auzi. Mi-a spus că m-au susținut toți colegii ei de la școală. Am o gașcă întreagă de copii care mă așteaptă la Galați.”, a adăugat artista.