News

Ce a spus Gabriela Prisăcariu despre nunta cu Dani Oțil

iulia.statie
March 31, 2021 12:18 PM

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți! Cei doi se bucură de cele mai minunate clipe, iar fanii le-au lăsat extrem de multe comentarii pe rețelele de socializare după ce aceștia au decis să facă public anunțul emoționant. Iată că iubita prezentatorului de televiziune a vorbit și despre sarcină, dar și despre nunta cu alesul ei.

Pe aceeasi temaCe mesaj frumos a transmis Gina Pistol după ce a aflat că Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți

Gabriela Prisăcariu, dezvăluiri despre nunta cu Dani Oțil

Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu la începutul anului 2020, pe când se aflau în vacanță într-o locație exotică, anume Mexic. Cei doi formează un cuplu de la finalul anului 2018 și se pregătesc să ducă relația la următorul nivel și să devină părinți. Cât despre nuntă, planurile le-au fost date peste cap de pandemia de coronavirus.

“Avem în vedere şi căsătoria, nu aş vrea să vorbesc despre ea pentru că, aşa cum v-am spus, nouă ne plac surprizele. Nu am făcut cumpărături, nu am amenajat camera copilului. Ştiu sigur că am vrea să călătorim, dar vom vedea dacă se poate.”, a spus Gabriela Prisăcariu în exclusivitate pentru publicația Click!.

Cum se simte Gabriela Prisăcariu după ce a anunțat că este însărcinată

Cât despre schimbările din viața ei aduse de sarcină, Gabriela Prisăcariu a dezvăluit că se simte extrem de bine, nu are pofte și s-a îngrășat doar două kilograme. Totuși, viitoarea mămică se confruntă și cu o anumită provocare, anume faptul că nu poate să facă sport.

“Mă simt bine. În prima luna a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere.”, a spus modelul

„Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrăşat două kilograme, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc. Nu am voie să fac sport!”, a adăugat iubita lui Dani Oțil pentru publicația menționată mai sus.