News

Ce a spus Gina Pistol despre rolul de mămică: "Pentru mine a fost greu"

iulia.statie
April 1, 2021 14:51 PM

Gina Pistol a vorbit despre schimbările din viața sa. Aceasta a devenit mămică pentru prima oară în acest an, iar ea și partenerul ei, Smiley, se bucură de micuța ce a primit numele de Josephine Ana Maria. Deși se confruntă cu anumite provocări, vedeta de televiziune își dorește să îi ofere tot ce este mai bun fiicei sale.

Pe aceeasi temaCe mesaj frumos a transmis Gina Pistol după ce a aflat că Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți

Gina Pistol, dezvăluiri despre viața de mămică

Încă de când a anunțat că este însărcinată, Gina Pistol și-a ținut fanii la curent cu privire la schimbările pe care le-a adus sarcina, iar acum a vorbit despre rolul de proaspătă mămică. Prezentatoarea de televiziune a explicat că îi este greu, iar primele două săptămâni au venit cu foarte multe provocări.

“Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor, pentru că e greu! Pentru mine primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată.„, a spus Gina Pistol pe InstaStory.

„Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmpă. V-am mai spus, tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital, la Sanador, de către moașă, de către asistente…am pășit în casă și am uitat tot.”, a continuat vedeta.

De asemenea, Gina Pistol le-a încurajat pe viitoarele mămici, explicând că fiecare experiență este diferită, deși la ea a fost mai greu: „Dar asta nu înseamnă că tu, viitoare mămică, o să treci prin tot ce am trecut eu. Cu siguranță pentru tine poate va fi mai ușor sau o să treci cu bine peste primele săptămâni. Eu spun din punctul meu de vedere și cred că multe femei au trecut prin ce am trecut eu, doar că puține vorbesc despre asta.”

Cum se descurcă Smiley cu fiica lui

Vedeta le-a povestit tuturor despre momentele mai puțin bune pe care le-a experimentat: „Pentru mine a fost greu. Nu știu, furtuna hormonală te lasă răvășită, te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc. E dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa. Cumva, toate lucrurile astea adunate m-au epuizat fizic și psihic.”

Totuși, Gina Pistol a recunoscut că Smiley este un tătic model și o ajută cu tot ce poate. „Dar oricum, mare noroc am cu Andrei, pentru că îmi este de mare ajuto, se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită.”, a zis vedeta pentru fanii de pe Instagram.