News

Ce a spus Irina Shayk despre Bradley Cooper, la aproape doi ani de la despărțire

iulia.statie
March 3, 2021 12:07 PM

Au trecut aproape doi ani de când Irina Shayk și Bradley Cooper au decis să nu mai formeze un cuplu, dar publicul încă este fascinat de cei doi, urmărind fiecare mișcare pe care o fac.

Pe aceeasi temaBradley Cooper, un tătic model! Ce fetiță superbă are actorul!

Dezvăluirile pe care Irina Shayk le-a făcut despre Bradley Cooper. Ce a spus despre relația dintre el și fiica lor

Irina Shayk și Bradley Cooper sunt văzuți de multe ori împreună pe străzile din New York, ținând cont că au o fetiță împreună, Lea de Seine, alături de care petrec foarte mult timp împreună, dar au rămas și în relații foarte bune.

Pentru că este extrem de discretă atunci când vine vorba de viața ei personală, aceasta a făcut câteva dezvăluiri recent, explicând că nu își dorește să ofere detalii despre fostul iubit. „Relația mea din trecut este ceva ce îmi aparține și este privată. Este o bucată ce face parte din mine, pe care nu vreau să o prezint.”, a spus ea pentru Elle.

Cât despre știrile din tabloide care sunt scrise despre ea, aceasta a spus: „Nu citesc ce este acolo. Sincer, sunt prea ocupată de a crește un copil. Dacă vor să scrie articole despre mine, doar își fac treaba. Eu mă concentrez asupra vieții mele și asupra prietenilor mei.”

În același timp, Irina Shayk spune că Bradley Cooper este cel mai minunat tată pe care îl putea avea fiica ei, Lea de Seine, ce împlinește în curând 4 ani. Deși toată lumea spune că starurile își cresc împreună micuța, ea niciodată nu a înțeles acest termen.

„Niciodată nu am înțeles ce înseamnă a crește împreună un copil. Când sunt cu fata mea, sunt 100% o mamă, iar atunci când ea este cu tatăl ei, el este 100% tatăl ei. A crește împreună un copil înseamnă a fi părinți.”, a explicat modelul.

Irina Shayk, despre viața fără Bradley Cooper

Irina Shayk și Bradley Cooper au format un cuplu timp de patru ani înainte de a se despărți în 2019. În trecut, aceasta vorbea despre cum este viața ca mămică singură, dar și cum se descurcă după ce ea și starul au decis să își spună adio.

„Cred că în toate relațiile lungi ajungi să îți dezvălui și părțile bune, dar și cele rele. Două persoane minunate nu formează neapărat un cuplu perfect. Am fost foarte norocoși să experimentăm ce am avut împreună. Viața fără el este complet diferită.”, spunea Irina Shayk în trecut pentru British Vogue.

„Este greu să găsești un echilibru fiind o mamă singură, ce lucrează și își întreține familia. Sunt zile în care mă gândesc că nu știu ce să fac, mă destram.”, adăuga aceasta pe atunci.