News

Ce a spus Viviana Sposub despre o posibilă sarcină. Câți copii își dorește

iulia.statie
February 25, 2021 12:48 PM

Viviana Sposub trăiește o superbă poveste de dragoste cu actorul George Burcea, cei doi îndrăgostindu-se la filmările show-ului ‚Ferma’, difuzat la PRO TV. Fiecare moment trăit de cei doi a fost urmărit cu sufletul la gură de către fani, iar acum, vedeta de televiziune a vorbit despre o viitoare sarcină.

Pe aceeasi temaGeorge Burcea și Viviana Sposub, următorul pas în relație! Cât de apropiați sunt cei doi

Câți copii își dorește Viviana Sposub

Invitată în emisiunea ‚Vorbește lumea’, difuzată la PRO TV, Viviana Sposub a discutat despre posibilitatea de a deveni mămică, dezvăluind că își dorește o familie numeroasă, cu mulți copii în jurul său. După ce Cove a întrebat-o dacă este însărcinată, aceasta a oferit un răspuns negativ „Nu. Nu știu. Nu m-am controlat niciodată. Cred că nu. Am abdomen, am pătrățele. Fața mea a fost mereu luminoasă.”, a zis Viviana, citată de publicația Avantaje.

Cât despre planurile sale cu privire la o viitoare familie, vedeta de televiziune a răspuns: ”Aceleași pe care le știi. 5 copii.” Aceste dezvăluiri vin după ce Viviana Sposub declara în 2019 că își dorește o familie foarte mare. „Cu siguranță [îmi doresc copii], cât mai repede. Îmi doresc cinci copii. Dacă o să fiu mega bogată, o să fac cinci.”, spunea în trecut ea.

Viviana Sposub, dezvăluiri despre relația cu George Burcea

După ce s-au îndrăgostit la filmările emisiunii ‘Ferma’, Viviana Sposub și George Burcea și-au continuat relația. În trecut, vedeta vorbea despre legătura sa cu actorul, dezvăluind că apropierea dintre ei a fost una firească.

„George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției.”, a spus aceasta pentru revista Viva!.

„George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de Fermă. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!”, a adăugat aceasta.