News

Ce accesoriu a ales Kate Middleton! Ducesa oferă o nouă lecție de stil

iulia.statie
October 10, 2019 12:47 PM

Kate Middleton este luată drept exemplu de fanii din toată lumea datorită stilului ei vestimentar. Ducesa oferă lecții de rafinament și bun gust oricând este suprinsă, atrăgând privirile asupra sa fără să încalce codul de etichetă impus pentru orice membru important al familiei regale britanice.

Pe aceeasi temaCe ţinută a purtat Kate Middleton la slujba de Paştele Catolic

Ce accesoriu a ales Kate Middleton! Ducesa oferă o nouă lecție de stil

Kate este o persoană extrem de pozitivă, din poze nelipsind zâmbetul ei cald și fermecător. Ducesa știe să accesorizeze orice ținută, iar pentru o vizită la Muzeul Natural de Istorie, Kate a ales o geantă de mână Chanel pentru a-și completa look-ul. Prețul ineditei genți semnată de celebra casă de modă se ridică la 3000 de lire.

Kate Middleton, în vârstă de 37 de ani și mamă a trei minunați copii, reușește să arate fără de cusur în orice ținută ar alege datorită siluetei sale de invidiat. Pentru ultimul eveniment la care Ducesa a participat, aceasta a ales un look elegant dar totuși comod. Deși ținuta pare lejeră, se poate observa ușor că aceasta a fost studiată bine înainte. Kate a ales să poarte o pereche de pantaloni evazați de culoare kaki (în valoare de 130 de lire) și o bluză mulată pe corp, grena. Ducesa a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc nu foarte înalt (aproximativ 353 lire) și  geantă Chanel, ambele în aceleași tonuri cu bluza aleasă.

Vizita lui Kate Middleton la Muzeul Natural de Istorie din Londra a avut ca scop vizitarea unui centru pentru biodiversitate, pentru a putea vedea cum se poate proteja fauna sălbatică din Marea Britanie. Ducesa este ambasadorul muzeului.

Sursă: Click