News

Ce alte celebrități, în afară de Kim Kardashian, au urmat studii juridice

ioana pana
April 19, 2019 00:00 AM

Internetul vuiește de săptămâna trecută, de când Kim Kardashian a anunțat că urmează studii în domeniul juridic. Mulți dintre criticii vedetei chiar au încercat să o descurajeze, spunându-i să “stea la locul ei” și că acest lucru se întâmplă pentru că Kim “nu se mulțumește cu banii pe care îi are deja”.

Vedeta le-a răspuns haterilor printr-o postare pe Instagram, explicând (și încurajând alți fani) că nu este niciodată prea târziu să îți urmezi visurile.

Bazându-se pe același raționament, multe alte celebrități au urmat cursuri de drept înainte de cariera care i-a adus în lumina reflectoarelor. Iată cine sunt cele cinci vedete care au studii în domeniul juridic!

Ce alte celebrități, în afară de Kim Kardashian, au urmat studii juridice

  1. Gerard Butler

Butler a urmat cursurile University of Glasgow School of Law și chiar a obținut poziția de avocat junior în Edinburgh. Totuși, acesta s-a mutat la Londra la scurt timp după pentru a-și construi o carieră în film.

A post shared by Gerard Butler (@gerardbutler) on Oct 12, 2018 at 5:42pm PDT

  1. Andrea Bocelli

Tenorul italian a studiat dreptul în cadrul University of Pisa, însă nu a durat mult până când s-a hotărât să-și urmeze pasiunea din copilărie, muzica. Și chiar dacă susține că orice înveți te va ajuta mai târziu în viață, Bocelli spune că este mai bine pentru mulți dintre eventualii lui clienți că și-a schimbat orientarea profesională.

. Shooting in #Lucca… . ph: Lorenzo Montanelli

A post shared by Andrea Bocelli (@andreabocelliofficial) on Mar 11, 2019 at 11:37am PDT

  1. Julio Iglesias

Rămânând în zona muzicală, îl avem pe Julio Iglesias care a început să studieze dreptul în Spania. Totuși, el a suferit un accident de mașină care l-a lăsat paralizat la pat trei ani, timp în care și-a descoperit talentul muzical. În 2001 și-a reluat studiile și a reușit să obțină o diplomă în drept.

A post shared by Julio Iglesias (@julioiglesiasofficial) on Dec 20, 2018 at 10:39am PST

  1. Rebel Wilson

Deși cunoscută pentru rolurile ei din filmele “Pitch Perfect” sau “Bridesmaids”, Rebel Wilson a studiat dreptul la începutul carierei sale. Ba mai mult, ea chiar credea că va ajunge un avocat de succes. Totuși, în 2003, la trei ani după absolvirea universității, ea a obținut un rol în serialul australian “Pizza/ Fat Pizza” care avea să îi schimbe complet cursul carierei. Wilson spune că nu regretă tot ceea ce a învățat, explicând faptul că dreptul a ajutat-o să își negocieze mai bine contractele.

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on Feb 20, 2019 at 9:21am PST

  1. Gemma Chan

Faimoasă pentru rolul său din comedia TV “Crazy Rich Asians”, Gemma a studiat dreptul în cadrul Worcester College, Oxford. Ea a obținut și un contract cu o firmă de avocatură, însă l-a respins pentru a se înscrie la Drama Centre London, loc în care și-a început cariera în lumea filmului. Actrița spune că studiile sale îi sunt încă folositoare, acum știind cum să analizeze singură un contract.