Vedete

Ce apariție spectaculoasă! Kim Kardashian a purtat o rochie faimoasă de-a lui Marilyn Monroe la Met Gala

maria.apostol
May 3, 2022 15:27 PM

Kim Kardashian a fost îndelung admirată la Met Gala din New York, cel mai aşteptat moment fashion al anului în Statele Unite, datorită unei rochii speciale pe care a purtat-o. 

Vedeta TV a îmbrăcat rochia pe care a purtat-o Marilyn Monroe în 1962 când i-a cântat preşedintelui american John F. Kennedy „Happy Birthday, mr. President”.

La acea vreme, momentul a fost considerat scandalos. Întrucât se zvonea că preşedintele american şi starleta aveau o aventură. Dar şi pentru că rochia aleasă de Marilyn Monroe era la acea vreme extrem de provocatoare. Rochia a fost cumpărată în 2016 la o licitaţie cu 4,8 milioane de dolari de compania Ripley’s Believe it or Not, care i-a permis lui Kim Kardashian să poarte rochia originală.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine) 

Nu a avut, însă, voie să-i facă modificări, astfel, a dezvăluit vedeta, a trebuit să slăbească mai multe kilograme şi să poarte tocuri foarte înalte. Kim Kardashian (41 de ani), vedetă care şi-a câştigat popularitatea întâi prin reality show-ul Keeping up with the Kardashians, iar apoi şi-a lansat o serie de afaceri, devenind miliardară în dolari, a fost însoţită pe covorul roşu de comediantul Pete Davidson (28 de ani), noul ei iubit. Kim Kardashian a divorţat recent de rapperul Kanye West.

Kim Kardashian, amenințată cu un alt sex tape?

Șocul a fost extrem de mare pentru Kim, care ar fi aflat de existența unei noi înregistrări deocheate de la fiul ei în vârstă de 6 ani. Care la rândul lui a văzut o reclamă cu asta. Momentul a fost dezbătut într-un episod din noul ei show de televiziune.

De asemenea, Kim Kardashian a dezvăluit că l-a sunat în lacrimi pe fostul ei soț, Kanye West. Vedeta i-a mărturisit că fiul lor, Saint, i-a arătat într-o zi o reclamă ce anunță ,,noi imagini incendiare” din filmarea interzisă adulților în care apare Kim Kardashian și fostul iubit. Ea susține că respectiva reclamă a apărut subit pe tableta fiului ei în timpul unui joc video online.