News

Ce ar face Kim Kardashian pentru a nu divorța de Kanye West

iulia.statie
June 5, 2020 12:02 PM

Kim Kardashian le-a spus prietenilor că nu își dorește să divorțeze de soțul ei, Kanye West, iar sfârșitul unui mariaj este ultima ei opțiune.

Pe aceeasi temaCe alte celebrități, în afară de Kim Kardashian, au urmat studii juridice

Kim Kardashian ar prefera să se mute din casă pentru a nu divorța de soțul ei

În ultima vreme, au existat zvonuri că există tensiuni create din cauza izolării între cei doi, însă, un apropiat a făcut lumină și a dezvăluit că nu există o situație tensionată între ei, iar o despărțire este ultimul lucru la care se gândesc.

„Lucrurile sunt destul de dificile între Kim și Kanye pentru că, normal, ei nu petrec așa de mult timp împreună, dar ea nu vrea un divorț. Ea consideră că mariajul cu Kanye și familia pe care au întemeiat-o reprezintă un succes uriaș, ea este singura măritată din familie și crede că ea și Kanye sunt un cuplu puternic.”, a explicat un apropiat al celor doi.

„Ultimul lucru pe care și-l dorește este un divorț, mai mult din cauza acuzațiilor publice pe care le-a primit din partea oamenilor după cel de-al doilea divorț. Cred că ei vor începe să petreacă timp în case separate, dar în niciun caz nu vor divorța.”, a continuat aceeași sursă.

Cuplul și-a împărțit timpul între casa din LA în valoare de 18 milioane de dolari și casa din Wyoming a lui Kanye, iar o sursă a povestit pentru publicația The Sun că este extrem de greu ca aceștia să se înțeleagă.

„Kim și Kanye s-au certat extrem de tare pe timpul pandemiei. Kim înnebunește, era obișnuită să călătorească. Ea stă mult singură cu copiii. Crede că Kanye nu are destule responsabilități în familie. Ei doi stau la capete opuse ale casei pentru a păstra totul liniștit.”, a zis sursa.

Kim a mai realizat un lucru în timpul pandemiei. Deși aceasta își adoră micuții, timpul petrecut cu ei în izolare a făcut-o să realizeze că nu își mai dorește alt bebeluș.

„Sunt acasă cu patru copii. Chiar dacă pentru un minut m-am gândit că mi-aș mai dori încă unul, acel gând a zburat de mult. Este extrem de greu.”, a zis ea pentru The View.