Fashion

Ce are Kate Middleton în geantă. Patru lucruri care nu îi lipsesc niciodată

nicoleta.ispasescu
December 5, 2018 10:56 AM

Kate Middleton este extrem de atentă la aspectul fizic, tot timpul o vedem elegantă și la „patru ace” și nu se desparte niciodată de geanta în care poartă patru lucruri absolut esențiale.

Nu există femeie care să plece de acasă fără geantă, asta este clar!

În geanta unei femei își fac loc tot felul de obiecte care, deși nu sunt necesare, sunt păstrate pentru situațiile neprevăzute.

În mod normal, doamnele au în poșetă o mulțime de lucruri inutile, dar nu același lucru se poate spune despre Kate Middleton, aceasta fiind foarte organizată la acest capitol. Din geanta ducesei de Cambridge nu lipsesc niciodată patru lucruri, acestea stând la baza aspectului impecabil pe care îl afișează de fiecare dată.

Ce are Kate Middleton în geantă. Patru lucruri care nu îi lipsesc niciodată

De cele mai multe ori, Kate Middleton alege genți de dimensiuni mici, clutch-ul fiind unul dintre accesoriile sale preferate. Și, cum o astfel de mini-geantă nu îți permite să iei cu tine prea multe lucruri, ducesa de Cambridge renunță la acele obiecte inutile, dar se asigură că patru lucruri nu îi lipsesc niciodată.

Este vorba despre obiecte practice, care o ajută pe ducesă să aibă mereu un look fresh. 

  1. Oglindă compactă – indiferent de locul unde merge, Kate Middleton are întotdeauna o astfel de oglindă în geantă, pentru a verifica dacă machiajul este intact
  2. Balsam de buze hidratant
  3. Șervețele care absorb excesul de sebum
  4. Batista

 

Sursă: thesun.co.uk