News

Ce au făcut membrii familiei regale a României în ziua nunţii Principelui Nicolae

andreea voicu
September 30, 2018 15:39 PM

Mare nuntă în familia regală! Nepotul Regelui Mihai, Principele Nicolae, s-a căsătorit cu Alina Binder duminică, petrecerea urmând să aibă loc la Cazinoul din Sinaia. În ziua nunţii de la Sinaia, Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu au vizitat Alsacia.

Pe aceeasi temaCine i-a cununat pe Principele Nicolae şi Alina Binder! De ce au ales două perechi de naşi

Membrii familiei regale a României nu au dorit să participe la nunta Principelui Nicolae, care a fost exclus din succesiunea la Coroana României. Nicolae, în vârstă de 33 de ani, primise titlul de principe în 2010.

Ce au făcut membrii familiei regale a României în ziua nunţii Principelui Nicolae

În 2015, Regele Mihai a decis să îi retragă titlul de „Principe al României” nepotului său Nicolae şi să îl excludă din succesiunea la Coroana României.

Mama fostului principe, Alteţa Sa Regală Principesa Elena, a primit înştiinţarea acestei decizii, printr-o scrisoare personală trimisă de Majestatea Sa Regele. Nicolae era al treilea în ordinea de succesiune, după Mihai I şi Principesa Margareta. Odată cu retragerea titlului de „Principe al României”, nepotul regelui a căpătat apelativul de „domnul Medforth-Mills”.