News

Ce au făcut părinţii lui Răzvan Ciobanu la două săptămâni de la decesul lui

andreea voicu
May 10, 2019 14:22 PM

La aproape două săptămâni de la moartea lui Răzvan Ciobanu, părinţii designerului au luat o decizie în legătură cu pisica fiului lor.

Lili, pisica de rasă Sphynx, pe care creatorul de modă o iubea ca pe ochii din cap, a fost luată de părinţii lui Răzvan de la Sorin Oprea, un amic de-al acestuia. Felina, una extrem de rară şi costisitoare, va fi îngrijită de mama şi tatăl lui Răzvan Ciobanu, scrie Spynews.ro.

Ce au făcut părinţii lui Răzvan Ciobanu la două săptămâni de la decesul lui

‘Lili este un ‘copil’ foarte dorit de mine. Am căutat-o foarte mulţi ani. Toţi prietenii mei ştiu că îmi doream o pisică Sphinx de culoare albastră şi foarte mică. De regulă, crescătorii de Sphinx nu le dau mai devreme de 4-5 luni, ceea ce pentru mine era de neacceptat.

Aşa că am insistat până am găsit ceea ce-mi doream. Pe Lili am luat-o când avea doar 7 săptămâni. Sigur că a trebuit să fiu mult mai atent cu ea şi, practic, m-a solicitat cam cât m-ar solicita un copil – să fiu atent să mănânce cât trebuie, când trebuie, baie o dată la 3 zile’, mărturisea Răzvan Ciobanu despre pisica sa.

Răzvan Ciobanu avea mari probleme cu banii, acest lucru fiind confirmat şi de menajera lui. Femeia a declarat că uneori designerul nu avea bani să o plătească pentru serviciile sale. Mai mult de atât, menajera şi-a dat seama că el consuma substanţe interzise, după ce i-a atras atenţia în legătură cu o pipetă din casă.