Fashion

Ce au în comun Dua Lipa și Bella Hadid? 

ioana pana
November 6, 2019 07:00 AM

Ce au în comun Dua Lipa și Bella Hadid?

Dincolo de Anwar Hadid, fratele celei din urmă și, respectiv, actualul iubit al lui Lipa, răspunsul este faimoasele dresuri decupate semnate Mugler

Pe aceeasi temaDua Lipa și Anwar Hadid formează cel mai nou cuplu din showbiz!

Popularizate de către Bella Hadid în urmă cu două luni în cadrul New York Fashion Week, aceasta le-a purtat cu șarm și senzualitate pe podium, astfel încât nu ne-a fost greu să le recunoaștem când o altă celebritate le-a abordat pentru o apariție publică.

Bella Hadid pe podiumul New York Fashion Week Primavara/Vara 2020

Dua Lipa a purtat celebrele dresuri pe scena premiilor MTV EMA 2019

Piesa care a răvășit Internetul în luna septembrie este din nou în lumina reflectoarelor. La propriu. Dua Lipa a purtat celebrele dresuri pe scena premiilor MTV EMA 2019, duminică, 3 noiembrie, în Sevilia, Spania. 

Look-ul său, custom-made by Mugler, a întrunit toate calitățile stilistice definitorii ale lui Lipa: sexy, îndrăzneț și nonconformist. Compusă dintr-un sutien bandeau, continuat într-un body mulat cu mâneci lungi și, bineînțeles, dresurile Mugler, apariția sa este un adevărat statement.

Dua Lipa a purtat dresurile Mugler pe scena premiilor MTV EMA 2019

Nu este prima oară când Dua Lipa optează pentru un look răvășitor pe scenă. Cântăreața este din ce în ce mai îndrăzneață cu aparițiile sale, fiind în același timp un fashion-icon în toată regula. Brand-urile sale preferate sunt Attico, Alexander Wang, GCDS, dar și Marine Serre.