Fashion

Ce au purtat celebrităţile în a cincea seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

andreea voicu
May 19, 2019 12:41 PM

Festivalul de Film de la Cannes a continuat sâmbătă seară, 18 mai, cu cea de-a cincea seară. Cea de-a 72-a ediţie a prestigiosului eveniment a debutat pe 14 mai şi se va încheia pe 25 mai. La fel ca în serile precedente, vedetele au luat cu asalt covorul roşu şi şi-au etalat ţinutele elegante, create de marii designeri ai lumii.

Pe lângă divele care au defilat ca pe podiumul de modă, trei filme au avut premiera: Jeanne şi Les Plus belles années d’une vie, dar şi La Gomera, în regia românului Corneliu Porumboiu.

Pelicula Jeanne este al doilea film al lui Bruno Dumont despre eroina franceză istorică, Jeanette Bruno Dumont, intitulată Joan of Arc. Les Plus belles années d’une vie este un film francez regizat de Claude Lelouch. Pelicula spune povestea urmăririi unui om şi a unei femei, în anul 1966. Anouk Aimée și Jean-Louis Trintignant sunt în rolurile principale. 

Filmul ‘La Gomera’, în regia lui Corneliu Porumboiu, premieră la Cannes 2019

La Gomera, în premieră mondială, la Festivalul de Film de la Cannes 2019. Filmul, al 5-lea lungmetraj al lui Corneliu Porumboiu, este povestea lui Cristi, poliţist din Bucureşti, corupt de traficanţii de droguri. In vizorul superiorilor săi, el este pus sub ascultare telefonică.

Si totuşi, Cristi se va lăsa atras de sulfuroasa Gilda pe insula La Gomera (Canare) din Spania. Acolo el trebuie să înveţe repede «el silbo», o limbă fluierată ancestrală, secretă, pentru a-l putea elibera pe un mafiot încarcerat la Bucureşti. Filmul ‘La Gomera’ îi are în distribuţie, printre alţii, pe Vlad Ivanov, Catrinel Menghia (Marlon), Rodica Lazăr şi Sabin Tambrea.

Filmările au fost realizate în România dar şi în afara ţării, în Spania şi Singapore, o premieră pentru cineastul român care pană acum nu filmase decât în ţara sa.

Printre vedetele care s-au numărat la Festivalul de Film de la Cannes 2019, în cea de-a cincea seară, au fost Helen Mirren,  Catrinel Marlon, Andy Macdowell şi multe altele. Camila Morrone, Marina Ruy Barbosa, Priyanca Chopra, Monica Belluci şi Isabeli Fontani au avut unele dintre cele mai spectaculoase ţinute.

Camila Morrone

Frumoasa Camila Morrone a strălucit şi la propriu, şi la figurat. Ea a purtat o rochie sclipitoare din paiete, decorată cu inserţii argintii. Panglica albă, legată în jurul taliei, şi prinsă într-o fundă în partea din faţă, i-a scos în evidenţă silueta filiformă. Întreaga ţinută i-a conferit Camilei un aer angelic.

Marina Ruy Barbosa

Marina Ruy Barbosa nu putea da greş cu o rochie neagră, simplă, cu trenă, însă de mare efect. Actriţa de origine braziliană a arătat stylish, iar apariţia pe covorul roşul de la Cannes a fost extrem de apreciată.

Priyanca Chopra

Priyanca Chopra a participat pentru prima dată la Festivalul de Film de la Cannes anul acesta. Superba brunetă a ales pentru sambata o rochie din tulle alb, cu umerii dezgoliţi, care i-a venit perfect.

Lena Meyer-Landrut

Lena Meyer-Landrut, o rochie simplă, dar extrem de elegantă. Această ţinută cu mâneci lungi, din paiete, a fost o alegere perfectă pentru covorul roşu al Festivalului de Film de la Cannes.

Isabeli Fontana

Una dintre cele mai frumoase vedete de pe covorul roşu de la Cannes. Isabeli Fontana a purtat o rochie în culori vibrante, iar decolteul adânc şi crăpătura pe picior au fost detaliile decisive ale întregii ţinute.

Monica Bellucci

Frumoasa actriţă italiancă reuşeşte să întoarcă mii de capete atunci când apare. Pentru acest eveniment grandios, Monica Bellucci a arătat formidabil într-o rochie albastru închis, lungă. Deşi a optat pentru o rochie care să îi acopere formele impecabile, decolteul Monicăi a fost scos în evidenţă de croiala ţinutei.