Fashion

Ce au purtat celebritățile în a doua seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

adelina.duinea
May 16, 2019 12:41 PM

A doua seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019 a reunit câteva dintre cele mai spectaculoase creații ale unora dintre cei mai mari creatori de modă din lume.

Programul serii trecute a inclus două premiere, „Bacurau” și „Les Misérables”. Pelicula „Bacurau” urmărește experiența trăită de un regizor pe parcursul realizării unui documentar într-o localitate braziliană.

În timpul aventurii sale, bărbatul descoperă că localnicii nu sunt întocmai ceea ce par și, mai mult decât atât, că aceștia ascund secrete periculoase.

Producția „Les Misérables” urmărește șirul întâmplărilor petrecute după ce Stéphane, un polițist, se alătură brigadei anti-crimă Seine-Saint-Denis. Alături de echipa sa, bărbatul recurge la metode specifice.

Acțiunea se desfășoară în estul Parisului, în cartierul Montfermeil, cunoscut ca fiind printre cele mai violente.

Citește și: Ce au purtat celebritățile în prima seară aFestivalului de Film de la Cannes 2019

Ce au purtat celebritățile în a doua seară a

Festivalului de Film de la Cannes 2019

 

La gala serii trecute, prezente au fost actrițele Julianne Moore, Elle Fanning, Selena Gomez, Chloe Sevigny și multe altele. Printre aparațiile noastre preferate s-au numărat și Araya A. Hargate și Sririta Jensen.

ELLE FANNING 

Ținuta actriței în vârstă de 21 de ani pare literalmente desprinsă din basme. Rochia amplă cu motive florale și decolteul adânc au fost cu adevărat scoase în evidență de coafura simplă, împletită, precum și de accesoriile florale prinse în păr.

Celebritățile în a doua seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019. Elle Fanning în Valentino Haute Couture Primăvară 2019
Elle Fanning în Valentino Haute Couture Primăvară 2019, Festivalul de Film de la Cannes 2019

CHLOË SEVIGNY

Aparent simplă, însă de efect, ținuta lui Chloë a impresionat nu doar prin originalitatea, ci și prin eleganța ei. Pentru a evita „sparge” monotonia unei ținute alb-negru, actrița a purtat încrezătoare un ruj de un roșu intens.

Citește și: Inspirația zilei în modă: Salopeta

Celebritățile în a doua seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019. Chloe Sevigny în Loewe Toamnă 2019
Chloë Sevigny în Loewe Toamnă 2019, Festivalul de Film de la Cannes 2019

ARAYA A. HARGATE

Seara trecută, actrița de origine eurasiatică a strălucit într-o rochie Atelier Versace Primăvară 2019. Corsetul bleu-transparent din partea superioară a rochiei s-a continuat armonios cu fusta fluidă cu terminații din pene bleu și lila.

Sandalele îi par cu o mărime mai mare, însă acesta este un truc utilizat de multe dintre celebrități pentru a evita rănile inestetice.

Celebritățile în a doua seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019. Araya A. Hargate în Atelier Versace Primăvară 2019
Araya A. Hargate în Atelier Versace Primăvară 2019, Festivalul de Film de la Cannes 2019

SRIRITA „RITA” JENSEN

Cunoscută în mod deosebit pentru cariera sa în modeling, Rita și-a găsit lent, dar sigur o cale de a pătrunde în lumea cinematografiei. Actrița în vârstă de 37 de ani a optat pentru o rochie roșie cu volane ample, fără umeri, pe care a accesorizat-o cu bijuterii Avakian.

Citește și: Inspirația zilei în modă: Rochia din denim

Celebritățile în a doua seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019. Sririta Jensen în Michael Cinco Couture
Sririta Jensen în Michael Cinco Couture, Festivalul de Film de la Cannes 2019

JULIANNE MOORE

Actrița Julianne Moore a ales o ținută Louis Vuitton Resort 2020. Outfitul monocromatic i-a „creionat” actriței o siluetă splendidă.

Celebritățile în a doua seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019. Julianne Moore în Louis Vuitton Resort 2020
Julianne Moore în Louis Vuitton Resort 2020, Festivalul de Film de la Cannes 2019