Fashion

Ce au purtat celebritățile în a noua seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

andreea voicu
May 23, 2019 11:41 AM

Cea de-a noua seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019 a strâns laolaltă o altă serie de vedete, care au defilat pe covorul roșu în cele mai splendide creații vestimentare.

A noua seară a Festivalului de la Cannes 2019 a inclus două premiere ale producțiilor: ‘Roubaix, une Lumiere’ și ‘Matthias et Maxime’. Prima peliculă este dramă. Al doilea este un film de dramă francez, care spune povestea a doi prieteni homosexuali, Matthias și Maxime.

Festivalul de la Cannes este un festival cinematografic de mare prestigiu internațional, care se desfășoară în fiecare an, în luna mai, la Cannes, oraș situat în sudul Franței. Fiind un eveniment intens mediatizat, se bucură de prezența a numeroase celebrități, nu numai din domeniul cinematografiei.

Citeste si: Ce au purtat celebritățile în a opta seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

În competiția oficială, mulți producători aleg să lanseze ultimele lor proiecte. Primul festival internațional de film s-a organizat în Franța în 1932.  Din 1947, festivalul a primit numele cunoscut astăzi peste tot în lume. De atunci, locul în care se desfășoară evenimentul a rămas același de pe Riviera franceză.

Ce au purtat celebritățile în a noua seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

La premierele serii trecute, prezente au fost fotomodele Adriana Lima și Lala Rudge. Printre aparițiile noastre favorite s-au numărat Josephine Skriver, Natasha Poly și Margot Robbie. Iată ce ținute spectaculoase au purtat divele pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes 2019.

Margot Robbie, în Chanel

Adriana Lima, în Michael Kors

Lala Rudge, în Trussardi

Stacy Martin, în Louis Vuitton

Josephine Skriver

Natasha Poly, în Atelier Versace