Fashion

Ce au purtat celebrităţile în a patra seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

andreea voicu
May 18, 2019 12:20 PM

Cea de-a 72-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes 2019 are loc în acest an în perioada 14-25 mai. Prestigiosul festival nu este doar despre filme. Aici vorbim despre petreceri, şedinte foto, dar şi o adevărată paradă a modei a divelor care are loc pe covorul roşu.

La fel ca şi în celelalte trei seri, cea de-a patra seară a evenimentului, intitulată Gala Chopard ‘Love Night’, a adunat din nou staruri internaţionale, care au împânzit covorul roşu cu ţinute dintre cele mai spectaculoase şi extravagante.

Ce au purtat celebrităţile în a patra seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

Programul celei de-a patra seri a inclus două premiere ‘Dolor Y Gloria’ şi ‘Little Joe’. Pelicula ‘Dolor Y Gloria’ este filmul cel mai intim al lui Pedro Almodovar în patru decenii de carieră, care prezintă povestea unui realizator melancolic trecut de a doua tinereţe, interpretat de Antonio Banderas.

Filmul prezintă un copil care descoperă că este gay într-un mediu catolic, lumea sa cea mai intimă este condensată în acest lungmetraj care scanează toate emoţiile şi regretele unei vieţi, fără dulcegării de melodramă.

Pelicula ‘Little Joe’, în regia lui Jessica Hausner, prezintă povestea lui Alice, o mamă singură. Ea se dedică creşterii plantelor şi lucrează la o societate care se ocupă cu dezvoltarea de specii noi. Alice crează o floare roşie, care are anumite particularităţi aparte. Împotriva politicii companiei, Alice ia acasă floarea drept un cadou pentru fiul ei adolescent Joe. Cei doi botează planta ‘Micul Joe’, însă pe măsură ce aceasta creşte, Alice şi Joe descoperă că nu este atât de inofensivă precum sugerează numele ei. 

Evident că filmele bune sunt în centrul atenţiei la Festivalul de Film de la Cannes, dar nici rochiile impresionante ale participantelor nu pot trece neobservate, mai ales că ele încearcă an de an să iasă în evidenţă prin eleganţă şi bun gust.

17 martie, a patra seară a Festivalului de Film de la Cannes, a adunat celebrităţi îmbrăcate de cele mai renumite case de modă. Iată ţinutele care ne-au atras cel mai mult atenţia. Printre acestea putem aminti, Deepika Padukone, Penelope Cruz, Elle Fanning, Madison Beer, Anja Rubik şi Amber Heard.

Deepika Padukone

Deepika Padukone a avut o apariţie cu adevărat spectaculoasă. Actriţa de origine indiană a purtat o creaţie verde neon Giambattista Valli, cu accente argintii. Rochia a fost confecţionată din volane mici, la care s-a adăugat o curea în talie, din mătase. Deepika Padukone a accesorizat această rochie îndrăzneaţă cu o bandă de flori de la Emily-London şi sandale simple, nude. 

Araya Alberta Hargate

Araya Alberta Hargate a strălucit într-o superbă rochie roşie, Jean Paul Gaultier, din colecţia Haute Couture primăvară-vară 2019. Look-ul de prinţesă a fost complet de bijuteriile Chopard. 

Penelope Cruz

Ca deobicei, Penelope Cruz a fost în centrul atenţiei. Actriţa, în vârstă de 45 de ani, a apărut pe covorul roşu într-o rochie din dantelă Chanel, din colecţia de primăvara Haute Couture 2002. Modelul floral albastru, împreună cu detaliile arcuite de la umeri, i-au dat actriţei un aspect ‘jucăuş’ feminin şi cu adevărat uluitor.

Elle Fanning

Elle Fanning a ales să poarte o creaţie Vivienne Westwood Couture, realizată dintr-o combinaţie de mătase roz cu margini ‘destrămate’. Ţinuta a fost creată special pentru ea şi a avut la bază rochiile din secolul al XVIII-lea. Per ansamblu, Elle Fanning a arătat ca o prinţesă şi a fost printre cele mai WOW aparaţii de pe covorul roşu. 

Madison Beer

Madison Beer ne oferă vibraţii de prinţesă ‘întunecată’, cu această rochie cu pene. Solista de 20 de ani a păşit pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Cannes 2019 într-o rochie neagră, cu trenă, semnată Georges Hobeika. Madison a purtat o pereche de pantofi Casadei şi a acccesorizat totul cu bijuterii de la Grisogono. 

Anja Rubik

Modelul Anja Rubik, în vârstă de 35 de ani, a purtat un costum negru, de inspiraţie masculină, care i-a venit de minune. De asemenea, ţinuta ei a fost una senzuală şi sexy, ţinând cont că a îmbrăcat sacoul fără a avea nimic pe dedesubt. Costumul superb din satin a fost creat de Saint Laurent.

Amber Heard

Amber Heard ştie cum să iasă din tipare. Asta a dovedit şi vineri seară, în cea de-a patra seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019. Actriţa a îmbrăcat o rochie vişinie din mătase, cu croială asimetrică, la care a asortat o pereche de cizme lungi, în aceeaşi nuanţă. Fosta soţie a lui Johnny Deep a strălucit şi la propriu şi la figurat în această rochie, cu crăpătură mare pe un picior.

Sursa: dailymail, harpersbazaar.com.