Fashion

Ce au purtat celebritățile în a treia seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

adelina.duinea
May 17, 2019 18:27 PM

Asemenea primelor două, a treia seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019 a reunit un număr generos de celebrități, toate dornice să-și „etaleze” creațiile de designer.

Programul serii trecute a inclus două premiere, „Rocketman” și „Sorry we missed you”. „Rocketman” este o dramă muzicală biografică, bazată pe viața muzicianului Elton John.

Citește și: Ce au purtat celebritățile în prima seară aFestivalului de Film de la Cannes 2019

Filmul este regizat de Dexter Fletcher și scris de Lee Hall. În rolurile principale joacă Taron Egerton ca John, alături de Jamie Bell, Richard Madden și Bryce Dallas Howard.

Filmul spune povestea vieții lui Elton John. Pelicula începe cu anii în care era un geniu la Academia Regală de Muzică, până la parteneriatul influent și de durată cu Bernie Taupin, dar și luptele sale cu depresia, abuzul de substanțe și acceptarea orientării sexuale.

Citește și: Ce au purtat celebritățile în a doua seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

„Sorry we missed you” este o dramă care urmărește viața unui curier și a soției sale în lupta de supraviețuire în Anglia zilelor noastre.

Filmul este regizat de Ken Loach și scris de Paul Laverty. În rolurile principale joacă Kris Hitchen, Debbie Honeywood și Rhys Stone.

Ce au purtat celebritățile în a treia seară a

Festivalului de Film de la Cannes 2019

La gala serii trecute, prezente au fost actrițele Julianne Moore, Priyanka Chopra, Eva Longoria și multe altele. Printre preferatele noastre s-au numărat și Shailene Woodley, Bella Hadid și Isabeli Fontana.

JULIANNE MOORE

Actrița în vârstă de 58 de ani a strălucit la propriu și la figurat. Rochia Givenchy, din colecția Primăvară – Vară 2018, a avut ca intenție surprinderea esenței feminine.

Astfel, grația și demnitatea au fost caracteristicile cheie ale prezentării de modă. „Am vrut să folosesc puterea creației, însă într-o manieră feminină”, a declarat, pentru Vogue, Clare Waight Keller, directorul creativ al Givenchy.

Celebritățile în a treia seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019. Julianne Moore în Givenchy Primăvară 2019
Julianne Moore în Givenchy Primăvară – Vară 2018, Festivalul de Film de la Cannes 2019

SHAILENE WOODLEY

Actrița de origine americană a purtat o ținută atent plasată la granița dintre masculin și feminin. Ansamblul Christian Dior Haute Couture din colecția Primăvară – Vară 2019 i-a garantat actriței un loc fructaș în topurile celor mai reușite ținute ale serii trecute.

În anul 2014, Shailene a câștigat recunoaștere la nivel global pentru rolul interpretat în drama „The Fault in Our Stars”. Ulterior, actrița a câștigat și mai multă popularitate în rolul lui Beatrice „Tris” Prior din pelicula science-fiction „Divergenții”.

Citește și: Inspirația zilei în modă: Salopeta

Celebritățile în a treia seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019. Shailene Woodley în Christian Dior Haute Couture
Shailene Woodley în Christian Dior Haute Couture, Festivalul de Film de la Cannes 2019

BELLA HADID

Modelul în vârstă de 22 de ani a fost, așa cum ar spune americanii, o „viziune în alb”. Rochia diafană, creație Dior Haute Couture, i-a „insuflat” Bellei un look absolut angelic.

Designul plisat din tul a fost armonios complimentat de o pereche de pantofi stiletto Christian Louboutin, precum și de o mulțime de  bijuterii cu diamante Bvlgari.

Celebritățile în a treia seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019. Bella Hadid în Dior Couture
Bella Hadid în Dior Couture, Festivalul de Film de la Cannes 2019

MARIA BORGES

Asemenea Priyankăi, Maria a optat pentru o rochie sclipitoare, creație Roberto Cavalli. Rochia a avut un croi simplu, drept, atenția fiind atrasă de aplicațiile strălucitoare, precum și de penele din partea inferioară a piesei.

Modelul a completat lookul cu bijuterii prețioase și sandale simple nude.

Citește și: Inspirația zilei în modă: Rochia din denim

Celebritățile în a treia seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019. Maria Borges în Roberto Cavalli
Maria Borges în Roberto Cavalli, Festivalul de Film de la Cannes 2019

PRIYANKA CHOPRA

Actrița de origine indiană nu a dezamăgit cu prima sa apariție pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes. În vârstă de 36, Priyanka a optat pentru o rochie Roberto Cavalli couture.

Întrucât rochia a fost adevărata „vedetă” a ținutei sale, actrița a ales un machiaj natural și o coafură simplă.

Celebritățile în a treia seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019. Priyanka Chopra în Roberto Cavalli Haute Couture
Priyanka Chopra în Roberto Cavalli Haute Couture, Festivalul de Film de la Cannes 2019

ISABELI FONTANA

Modelul de origine braziliană a purtat cu încredere o creație couture Etro. Ținuta a mixat cu succes o bustieră fără bretele cu o fustă amplă cu imprimeu floral sub care s-a aflat pantaloni scurți din același material și cu același tipar.

Isabeli apare în mai multe dintre edițiile Calendarului Pirelli.

Celebritățile în a treia seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019. Isabeli Fontana în Etro Couture
Isabeli Fontana în Etro Couture, Festivalul de Film de la Cannes 2019