Fashion

Ce au purtat celebritățile în prima seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

adelina.duinea
May 15, 2019 14:28 PM

Ieri seară, 14 mai, a 72-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes a dat startul unei noi „competiții” acerbe între celebritățile de la Hollywood. Acestea s-au prezentat pe covorul roșu în ținute care mai de care mai originale și joviale.

Evenimentul a fost prezentat de actorul și regizorul francez Édouard Baer. Anul acesta, președintele juriului va fi producătorul de film mexican Alejandro González Iñárritu.

Gala serii trecute a fost deschisă de comedia „The Dead Don’t Die”, regizată de directorul american Jim Jarmusch. Festivalul a onorat-o pe Agnès Varda, producătoare de film de origine franceză, fotografia ei apărând pe posterul oficial al evenimentului.

Ce au purtat celebritățile în prima seară a

Festivalului de Film de la Cannes 2019

 

SELENA GOMEZ

Selena Gomez a optat pentru un look simplu, all-white, creație Louis Vuitton. Outfitul compus din două piese, o bustieră și o fustă lungă, ambele confecționate din același material, a fost accesorizat cu un superb colier cu diamante și o pereche clasică de sandale argintii. Pentru a scoate ținuta din anonimat, actrița în vârstă de 26 de ani a ales să poarte un ruj de un roșu intens.

Ce au purtat celebritățile în prima seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019
Selena Gomez în Louis Vuitton, Festivalul de Film de la Cannes 2019

 

Citește și: Rochia Versace care a revoluționat moda și internetul

EVA LONGORIA

După o spectaculoasă revenire la greutatea dinaintea sarcinii, Eva Longoria a strălucit pe covorul roșu al evenimentului serii trecute într-o rochie lungă lila. Piesa vestimentară fără umeri a lăsat la vedere picioarele perfect tonifiate ale actriței în vârstă de 44 de ani. În materie de accesorii, actuala producătoare a purtat o pereche de cercei argintii și o pereche de sandale nude.

Ce au purtat celebritățile în prima seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019. Eva Longoria în Alberta Ferretti
Eva Longoria în Alberta Ferretti, Festivalul de Film de la Cannes 2019

 

JULIANNE MOORE

Așa cum, de altfel, obișnuiește, Julianne Moore a optat pentru o rochie de culoare verde care-i vine absolut superb, dată fiind nuanța de roșcat a părului ei. Piesa Christian Dior fără umeri a lăsat întreaga atenție să cadă pe prețioasele bijuterii Chopard purtate de către actriță. Mult mai bine ar fi fost, probabil, și ca și părul să-i fi fost prins însă faptul este deja consumat.

Ce au purtat celebritățile în prima seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019. Julianne Moore în Christian Dior și cu bijuterii Chopard
Julianne Moore în Christian Dior, Festivalul de Film de la Cannes 2019

 

Citește și: Coco Chanel și bărbații care i-au influențat ascensiunea în modă

ALESSANDRA AMBROSIO

Așa cum îi stă în fire, Alessandra Ambrosio a ales o ținută cât se poate de sclipitoare. Creată de casa de modă Ralph & Russo, una dintre favoritele modelului, rochia a transformat-o într-o adevărată crăiasă a zăpezii. N-au lipsit nici accesoriile luxoase și loțiunile de corp cu sclipici!

Ce au purtat celebritățile în prima seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019. Alessandra Ambrosio în Ralph & Russo
Alessandra Ambrosio în Ralph & Russo, Festivalul de Film de la Cannes 2019

 

ELLE FANNING

Actrița în vârstă de 21 de ani a pășit pe covorul roșu al galei purtând o rochie din mătase semnată Gucci. Piesa „încinsă” în brâu cu un accesoriu floral a avut umeri accentuați și o capă voluminoasă. La fel ca actrița Julianne Moore, Elle a accesorizat ținuta cu bijuterii Chopard. Actrița a purtat sandale nude cu platformă, semnate de asemenea Gucci.

Ce au purtat celebritățile în prima seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019. Elle Fanning în Gucci
Elle Fanning în Gucci, Festivalul de Film de la Cannes 2019

 

Citește și: Istoria trench-ului: de unde provine şi cine l-a purtat pentru prima dată

ROMEE STRIJD

Modelul Victoria’s Secret bifează o nouă apariție sexy. Rochia albă cu detalii aurii a complimentat perfect tenul deschis și nuanța bălaie a părului tinerei de origine olandeză.

Ce au purtat celebritățile în prima seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019. Romee Strijd în Etro
Romee Strijd în Etro, Festivalul de Film de la Cannes 2019