Fashion

Ce au purtat celebritățile în ultima seară a Festivalului de la Cannes 2019

adelina.duinea
May 26, 2019 10:42 AM

Seara trecută, 25 mai, a pus capăt Festivalului de Flim de la Cannes de anul acesta. Ultimul covor roșu a reunit, ca și până acum, unele dintre cele mai frumoase ținute de la Gala Met încoace. Imagini în GALERIA FOTO!

Pe aceeasi temaCe au purtat celebritățile în a șasea seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

Ce au purtat celebritățile în ultima seară a Festivalului de la Cannes 2019

Seara trecută a reunit mai puține apariții, însă toate spectaculoase. Prezente au fost modelul Catrinel Marlon și actrița Paz Vega, iar printre preferatele noastre s-au numărat și actrițele Elle Fanning și Ziyi Zhang.

Căștigătorii Festivalului de Film de la Cannes 2019

Evenimentul serii trecute a inclus, printre altele, gala de premiere. Premiul Palm d’Or a fost câștigat de pelicula „Parasites”, scrisă și regizată de Bong Joon-Ho. Producția îi are în rolurile principale pe Kang-ho Song, Sun-kyun Lee și Yeo-Jeong Cho.

Citește și: Ce au purtat celebritățile în prima seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

Drama urmărește întâmplările trăite de familia Ki-taek care dezvoltă un interes atipic pentru parcuri ca mijloace de trai până când se regăsesc implicați într-un incident neașteptat.

Premiul Grand Prix a mers la producția Atlantics, scrisă și regizată de Mati Diop. Într-o populară suburbie din Dakar, muncitorii angajați pentru construirea unui turn futurist, fără a fi plătiți cu lunile, deci să părăsească țară, călătorind Atlanticul pentru un viitor mai bun.

Citește și: Ce au purtat celebritățile în a doua seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

Premiul pentru cel mai bun scurtmetraj i-a revenit lui Vasilis Kekatos pentru producția „The Distance Between Us and the Sky”. Scurtmetrajul prezintă călătoria a doi străini întâlniți într-o veche benzinărie de la marginea unei autostrăzi.

Premiul Caméra d’or i-a revenit lui César Diaz pentru pelicula „Nuestras Madres”. Acțiunea se petrece în Guatemala anului 2018. Întreaga țară este implicată într-un proces de acuzare a soldaților care au pornit Războiul Civil.

Citește și: Ce au purtat celebritățile în a treia seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

Mărturisirile victimelor vin unele după altele. Ernesto, presonajul principal, este un antropolog a cărui sarcină este de a-i identifica pe cei dispăruți. Împotriva dorinței mamei sale, Ernesto pornește în căutarea tatălui său, dispărut și el în timpul războiului.

Cea mai bună actriță și cel mai bun actor

Premiul pentru cea mai bună actriță i-a revenit lui Emily Beecham pentru interpretarea rolului Alice din pelicula „Little Joe”. Premiul pentru cel mai bun actor i-a revenit lui Antonio Banderas pentru rolul jucat în producția „Dolor y Gloria”.

Citește și: Ce au purtat celebritățile la petrecerea Kering Women in Motion din cadrul Festivalului de la Cannes 2019

Premiul pentru cel mai bun regizor le-a revenit fraților Dardenne pentru pelicula „Young Ahmed”. Premiul juriului a mers la producțiile „Les Misérables” și „Bacurau”, regizate de Ladj Ly și, respectiv, Kleber Mendonça Filho și Juliano Dornelles.