Fashion

Ce au purtat celebritățile la gala „TIME 100” 2019

adelina.duinea
April 24, 2019 14:19 PM

Ce au purtat celebritățile la Gala „TIME 100” 2019

Anul acesta, gala TIME 100 a avut loc pe 23 aprilie, la Centrul Lincoln din New York. Celebritățile și-au făcut apariția pe covorul roșu al evenimentului în ținute care mai de care mai sofisticate. Cele mai multe dintre ele au optat pentru rochii lungi, elegante, în nuanțe contrastante.

TIME 100 reprezintă un articol-listă, centrat pe câteva dintre persoanele care au condus la o schimbare pozitivă în anul precedent. Materialul jurnalistic este apoi urmat de o gală anuală dedicată câtorva dintre cele mai influente persoane despre care s-a „discutat” în paginile revistei americane Time. 

Citește și: Ce au purtat celebritățile la premiera internațională „Avengers: Endgame

Publicat pentru prima dată în anul 1999, ca rezultat al unei dezbateri între academicienii, politicienii și jurnaliștii americani ai vremii, lista a devenit un eveniment anual puternic mediatizat.

Lista finală este construită exclusiv de către editorii Time pe baza nominalizărilor din partea actualilor, dar și a foștilor scriitori ai revistei internaționale.

Articolul nu constă doar într-o simplă listă, ci reunește câteva dintre cele mai puternice atribute pozitive ale celebrităților menționate.

Iată ținutele noastre preferate:

Taylor Swift

Taylor Swift, la Gala „Time 100” 2019, într-o rochie lungă, de culoare roz și galebenă, fără bretele și cu mâneci bufante, creație J. Mendel
Taylor Swift în J.Mendel, la Gala TIME 100 2019

 

Taylor Swift a optat pentru o rochie lungă, în nuanțe de roz-pudrat și galben, cu umerii dezgoliți și mâneci căzute, bufante. Sub bust, talia rochiei este armonios marcată prin două aplicații florale galbene și argintii. Ținuta a fost accesorizată cu două inele de dimensiuni medii spre mari și de o coroniță aurie înflorată. Coafura a fost una simplă, am putea spune chiar angelică, părul fiind împletit într-un coc la baza gâtului. Așa cum îi stă, de altfel, în fire, Taylor a optat pentru un machiaj natural.

Emilia Clarke

Emilia Clarke, la Gala „Time 100” 2019, într-o rochie roșie lungă, creație Dolce Gabbana, accesorizată cu pantofi stiletto în aceeași nuanță
Emilia Clarke în Dolce Gabbana, la Gala TIME 100 2019

 

Emilia Clarke, cunoscută mai ales ca „Mama Dragonilor” din serialul „Game of Thrones”, a ales o rochie roșie cu o lungime „interesantă”. Având în vedere înălțimea actriței (1,57 cm), considerăm lungimea rochie drept un dezavantaj. Nici lungă, nici scurtă, rochia cu „vedere la pantofi” o face pe Emilia să pară chiar mai scundă decât este. În afara acestui mic detaliu, nuanța de roșu o prinde perfect pe actriță. Ținuta a accesorizat-o cu o pereche de pantofi stiletto în aceeași nuanță, o pereche de cercei și un inel geometric în nuanțe de auriu și vișiniu.

Naomi Campbell

Naomi Campbell, la Gala „Time 100” 2019, într-o rochie aurie lungă, cu mânecă trei sferturi, creație Valentino Couture
Naomi Campbell în Valentino Couture, la Gala TIME 100 2019

 

Naomi Campbell a purtat o rochie-bijuterie de culoare aurie, creație Valentino Couture. Și-a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi stiletto în aceeași nuanță, un inel supradimensionat verde smarald, un ceas și un alt inel cu pietre prețioase purtat pe degetul mare. Așa cum îi stă în fire, super modelul a purtat o perucă brunetă cu breton și păr scurt de această dată. Machiajul a fost unul simplu, glowy.

Brie Larson

Brie Larson, la Gala „Time 100” 2019, într-o rochie verde, lungă, creație Prada
Brie Larson în Prada, la Gala TIME 100 2019

 

Brie Larson nu încetează să surprindă! Cu o carieră impresionantă în cinematografie, actrița devine din ce în ce mai prezentă în cadrul evenimentelor mondene. De această dată, actrița a optat pentru o rochie lungă de culoare verde, cu un decolteu în formă de inimă și o talie bine marcată. Machiajul natural, coafura simplă și accesorizarea minimală i-au asigurat tinerei un look curat și elegant.

Sophia Bush

Sophia Bush, la Gala „Time 100” 2019, într-o rochie lungă, creație J. Mendel, colecția Primăvară-Vară 2019
Sophia Bush în J. Mendel, la Gala TIME 100 2019

 

Poate cea mai surprinzătoare dintre toate ținutele descrise anterior, Sophia Bush a mixat o rochie într-o nuanță mai puțin întâlnită (verde-spuma-mării) cu o pereche de sandale și un clutch argintii. Decolteul generos și silueta voluptoasă i-au asigurat un loc pe lista ținutelor noastre preferate!