Fashion

Ce au purtat celebritățile la Premiile Tony 2019

adelina.duinea
June 10, 2019 10:05 AM

An de an, Gala Premiilor Tony este un adevărat deliciu. Cea mai mare seară a teatrului include reprezentații muzicale și de dans, precum și o mulțime de ținute spectaculoase.

A 73-a gală anuală a avut loc pe 9 iunie, 2019. Ceremonia a fost organizată la Radio City Music Hall, în New York și a fost transmisă live de către CBS. James Corden a găzduit evenimentul.

Ce au purtat celebritățile la Premiile Tony 2019

Printre aparițiile noastre preferate s-au numărat actorii Aaron Tveit, Ruth Wilson și Karen Olivo. Imagini în GALERIA FOTO!

Musicalul „Hadestown”, care reimaginează povestea lui Orfeu şi Eurydice, a fost marele câştigător al serii trecute. Spectacolul a câştigat opt premii, printre care și Cel mai Bun Musical al Anului.

Premiile Antoinette Perry pentru Excelență în Teatru, mult mai cunoscute sub numele de Premiile Tony, sunt acordate drept recunoștință actorilor americani de scenă pentru prestațiile lor de-a lungul unui an.

Premiile poartă numele actriței americane Mary Antoinette „Tony” Perry, co-fondatoarea Teatrului American Wing.

Citește și: Meghan Markle – apariţie impecabilă la evenimentul Trooping the Colour 2019

Premiile sunt oferite de Teatrul American Wing și de Liga Broadway într-o ceremonie anuală în Midtown Manhattan.

Premiile sunt oferite producțiilor și reprezentațiilor de pe Broadway. Unul dintre premii îi revine teatrului regional.

Gala include și o serie de premii non-competitive printre care se numără și Premiul Special Tony, Onoruri Tony pentru Excelență în Teatru și Premiul Isabelle Stevenson (regretata conducătoare a Teatrului American Wing).