Fashion

Ce au purtat celebritățile la WE Day California 2019

adelina.duinea
April 27, 2019 12:55 PM

Anul acesta, evenimentul caritabil WE Day a avut loc pe 25 aprilie, la Forumul din Inglewood, în California. Gala a reunit o mulțime de actori și artiști într-o seară dedicată susținerii unei cauze nobile.

Ce au purtat celebritățile la WE Day California 2019

În ceea ce privește ținutele celebrităților prezente, ținutele au fost în mare parte „sobre”, negre, accentul căzând pe cauza evenimentului nu pe strălucirea vedetelor prezente.

Citește și: Inspirația zilei în modă! Rochia cămașă, perfectă pentru această primăvară

Prin participanți s-au numărat Selena Gomez, Naomi Campbell, Natalie Portman, Hailee Steinfeld și mulți alții!

Hailee Steinfeld la WE Day California 2019
Hailee Steinfeld

 

Natalie Portman la WE Day California 2019
Natalie Portman

 

Nina Dobrev la WE Day California 2019
Nina Dobrev

 

Selena Gomez la WE Day California 2019
Selena Gomez

 

Sofia Carson la WE Day California 2019
Sofia Carson

 

Ce este WE Day?

Din 2007, WE Day este un eveniment caritabil anual fondat și organizat de către WE Charity. Evenimentul urmărește să pună capăt exploatării copiilor și să încurajeze activismul social în rândul tinerilor.

Evenimentele WE Day reunesc celebrități de la Hollywood, speakeri inspiraționali și lideri care pășesc pe scenă pentru a povesti experiențele personale care au condus la dezvoltarea lor în bine.

Din 1995, WE Charity este un eveniment caritabil dedicat copiilor. A fost fondat de către frații Craig și Marc Kielburger, susținători ai drepturilor copiilor. Din 2007, participanții la evenimentul WE Day din Canada, Statele Unite și Marea Britanie au strâns 45 de milioane de dolari, donați către peste 1000 de organizații de caritate.

Citește și: Inspirația zilei în modă: Rochiile Maxi

WE Day a fost creat pentru a „împuternici, a educa și, mai presus de orice, a inspira”. De 12 ani încoace, evenimentul a reunit activiști sociali, speakeri și unii dintre cei mai talentați muzicieni.

Participarea la WE Day este gratuită, evenimentul fiind sponsorizat de numeroare corporații. Pentru a putea participa, însă, școlile trebuie să își asume un efort de schimbare în bine la nivel local și internațional în anul școlar ce urmează.

WE Charity asigură un număr limitat de bilete către fiecare unitate de învățământ și le lasă să aleagă personal studenții care vor participa. Din anul 2014, WE Day are loc în 14 orașe din întreaga lume, astfel implicând peste 200 de mii de studenți și peste opt mii de școli.