Fashion

Ce au purtat invitații la petrecerea aniversară Marie Claire 11 ani

irina.letitia
June 12, 2019 09:19 AM

Aproape fără să ne dăm seama, se apropie sfârșitul de sezon pentru petrecerile aniversare anuale, ale marilor nume de pe piața glossy & fashion din România. Ieri seară a avut loc party-ul Marie Claire, ce a marcat 11 ani de existentă pe plan autohton, iar noi, așa cum v-am obișnuit, vă prezentăm ce au purtat invitații și care au fost cele mai reușite ținute abordate de aceștia.

Ce au purtat invitații la petrecerea aniversară Marie Claire 11 ani

Pentru că încercăm să ne bucurăm și de sezonul estival, în ciuda capriciilor vremii, cei de la Marie Claire au organizat cu prilejul aniversării anuale un garden party cu un dress code destul de generos: cocktail in the garden. Deși foarte cuprinzător, acesta este și ușor derutant, deoarece în mod tradițional, registrul cocktail și cel garden party nu au foarte multe în comun.  Desigur, în moda actuală totul este permis și încercat, iar de aici rezultă un mix original de abordări stilistice.

Acesta este și motivul pentru care invitații și invitatele au îmbrăcat ținute foarte diverse, unele extrem de elegante, altele destul de lejere.

Diana Sar
Diana Sar

 

Am văzut și pantofi cu tocuri amețitoare și flats stylish, am văzut rochii mulate, dar și rochii lungi vaporoase; coafuri atent studiate, dar și unele naturale.

Cu siguranță, cele mai apreciate ținute de la petrecerea Marie Claire au fost cele care, pe lângă asumarea corectă a dress code-ului permisiv, au accesorizat oufit-ul propriu-zis cu o doză de relaxare, ingredient absolut necesar pentru o apariție reușită.

 

Ada Condeescu
Ada Condeescu

 

Urmărește în galeria foto restul ținutelor care ne-au atras atenția la party-ul aniversar Marie Claire 11 ani!

Citește și: Ce ținute au purtat vedetele la petrecerea Harper’s Bazaar!