Fashion

Ce au purtat vedetele la Glamour Women of the Year Awards 2019!

irina.letitia
November 13, 2019 17:00 PM

Luni seară, 11 noiembrie, orașul New York a găzduit una din celebrele petreceri anuale: Glamour Women of the Year Awards 2019.  Jane Fonda, Anna Wintour, Charlize Theron s-au numărat printre vedetele care au pășit pe covorul roșu al evenimentului, alături de multe alte celebrități din lumea modei, actorie și muzică. Iată ce ținute au purtat acestea!

Ce au purtat vedetele la Glamour Women of the Year Awards 2019!

Dress code-ul evenimentului nu este foarte clar, întrucât am urmărit o diversitate de stiluri vestimentare, de la black tie la outfit-uri de party, fiecare invitată interpretând în stilul propriu tematica serii. Per total însă, am admirat câteva ținute elegante, coerente, dar și câteva apariții poate ușor confuze.

Așadar, modelul Karolina Kurkova  a purtat una din ținutele reușite ale serii. Karolina a ales un outfit strălucitor, de la Thom Browne, compus dintr-un blazer auriu și o fustă argintie, din paietele, sub care se întrevăd detaliile unei cămăși albe și a unei jupe în aceeași culoare.

Actrița Charlize Theron a ales o ținută Givenchy Haute Couture, într-o notă mult mai pretențioasă față de celelalte apariții de pe covorul roșu. Rochia albă, care de altfel îi vine excelent, pare mai degrabă potrivită pentru ceremonia Oscarurilor sau de ce nu, destinată unei nunți.

Charlize Theron
Charlize Theron

 

La cei 81 de ani ai săi, Jane Fonda a fost una dintre cele mai apreciate prezențe ale serii. Actrița, o activistă convinsă, a primit premiul ”Femeia anului”, în numele Gretei Thunberg, adolescenta care luptă pentru protejarea mediului.  Jane Fonda a ales un costum elegant, din paiete negre, elegant și sobru, potrivit atât evenimentului, cât și discursului său.

Jane Fonda
Jane Fonda

 

In galeria foto, poți admira și celelalte ținute care ne-au impresionat, de pe covorul roșu al premiilor Glamour Women of the Year 2019!