Fashion

Ce au purtat vedetele la MTV Movie & TV Awards: Greatest of All Time

iulia.statie
December 9, 2020 14:07 PM

MTV a decis să ne umple de sentimente de nostalgie în timp ce evenimentul special, MTV Movie & TV Awards: Greatest of All Time Special a sărbătorit unele dintre cele mai bune show-uri și filme din ultimii 40 de ani.

Pe aceeasi temaAccesorii pentru o rochie neagră. Ce combinații poti face

Celebritățile noastre nu au ratat ocazia de a sărbători și au îmbrăcat unele dintre cele mai frumoase ținute ale lor, căci în ultimul an, toți am fost lipsiți de evenimente, așa că un strop de glamour ne face bine din când în când.

Lily Collins

Cu siguranță Lily Collins știe cum să aleagă o piesă îndrăzneață. Aceasta a optat pentru o rochie din latex, semnată Saint Laurent, în valoare de 2900 de dolari. Pentru a tăia din aerul statement, aceasta a optat pentru un machiaj natural, iar părul a fost prins la spate, fără a adăuga alte accesorii în afară de cercei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens a fost gazda acestui eveniment special, așa că aceasta s-a decis să impresioneze prin ținuta sa inspirată din Posh Spice, adică Victoria Beckham. Aceasta și-a optat pentru un bob lung și a îmbrăcat o rochie Versace mini, fără bretele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?Vanessa Hudgens? (@vanessahudgens)

Maddie Ziegler

Maddie a purtat un set creat de Abodi, cu puternice influențe masculine. Totuși, aceasta a avut un twist extrem de senzual adus ținutei, optând pentru senzația de goliciune, fără a purta nimic pe sub și pentru un coc fantezist.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by maddie (@maddieziegler)

Sofia Carson

Sofiei clar îi lipsesc ținutele pline de glamour! Pentru seara specială, ea a ales o rochie Valentino Resort 2021, fără bretele și plină de paiete. Rochia lungă avea o trenă transparentă, iar design-ul era în stilul Old Hollywood, aceasta mergând pe aceeași idee atunci când a venit vorba de machiaj și coafură.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Carson (@sofiacarson)

Sabrina Carpenter

Există ceva cu privire la rochiile transparente în ultima vreme. Le-am văzut pe celebrități ca Doja Cat și Miley Cyrus îmbrăcând astfel de piese, iar acum, îndrăzneața Sabrina a apărut și ea într-o creație asemănătoare semnată Ralph & Russo, pe sub purtând un set de lenjerie intimă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)