News

Ce au spus Prințul Harry și Meghan Markle, după ce Donald Trump i-a avertizat că SUA nu va plăti pentru securitatea lor

andreea voicu
April 5, 2020 15:36 PM

Prințul Harry și Meghan Markle au decis să părăsească Canada și să se mute în Los Angeles, orașul natal al Ducesei, în plină pandemie de coronavirus. Această decizie a fost luată după ce oficialii canadieni au refuzat să suporte cheltuielile pentru securitatea lor.

Pe aceeasi temaMeghan Markle, într-un nou scandal cu sora ei, Samantha Markle

Ce au spus Prințul Harry și Meghan Markle, după ce Donald Trump i-a avertizat că SUA nu va plăti pentru securitatea lor

Prințul Harry și Meghan Markle au ieșit oficial din familia regală britanică, la 1 aprilie. Începând cu această dată, aceștia nu vor mai reprezenta în niciun fel casa regală.

Ambii au decis să renunțe la titlul lor de seniori regali la începutul acestui an. În plus, au renunțat la alocația regală și sunt nevoiți să returneze unele cheltuieli publice de care au beneficiat în ultimii ani.

Acum, odată cu mutarea lor în Los Angeles, Prințul Harry și Meghan Markle au primit o reacție similară și din partea lui Donald Trump. Președintele american a transmis un mesaj dur pentru cei doi, pe Twitter.

‘Sunt un mare prieten şi admirator al reginei şi Regatului Unit. A fost scris că Harry şi Meghan, care au părăsit Regatul, vor avea reşedinţa permanentă în Canada. Acum, ei părăsesc Canada pentru SUA. SUA nu vor plăti pentru securitatea lor. Ei trebuie să plătească!’, a fost mesajul liderului SUA.

La scurt timp a venit și reacția foștilor Duci de Sussex. Purtătorul de cuvânt al lui Harry și Meghan a transmis Casei Albe că aceștia nu intenționau să ceară ajutor guvernului american și că s-au ocupat singuri de toate demersurile pentru protecția lor.

Sursa: cnn.com