News

Ce avere are Cardi B

iulia.statie
September 16, 2020 13:07 PM

Cardi B are o avere uriașă. Încă de la melodia ei de debut, ‚Bodak Yellow’, din iunie 2017, aceasta a devenit una dintre cele mai de succes rapperițe din lume. A câștigat premii Grammy și a vândut toate biletele la turneele sale, dar are și un cont de social media extrem de urmărit.

Pe aceeasi tema„Okurrr”! Replica lui Cardi B devine marcă înregistrată. Iată ce a declarat vedeta

Ce viață grea a avut Cardi B

Totuși, ea nu a fost mereu bogată. Într-un interviu din 2017 cu Global Grind, Cardi a vorbit despre cum a crescut într-o familie cu o situație materială precară: „Am părinți foarte buni, dar sunt săraci. Au locuri de muncă normale, nu câștigă mult. Dar sunt oameni minunați, am fost crescută într-o societate rea.”

Pe când avea 19 ani, cântăreața a început să lucreze ca stripperiță în Manhattan după ce a fost dată afără de la ultimul job, lucrând ca și casieriță. Banii primiți au ajutat-o să părăsească apartamentul iubitului abuziv și să trăiască singură.

„Existau doi câini pitbull, iar eu am astm. Pe lângă asta, simțeam că iubitul meu mă înșela, dar dacă mă înșela, nu puteam să plec pentru că nu aveam unde mă duce.”, a povestit ea.

În timp ce lucra ca și stripperiță, Cardi a devenit populară pe social media, pentru carisma sa, dar și postările îndrăznețe. Apoi, aceasta a câștigat fani de pe urma show-ului ‚Love & Hip Hop: New York’, iar emisiunea i-a oferit cariera pe care o are astăzi.

Cât a câștigat Cardi B din emisiune? Membrii distribuției din New York câștigă între 17.000 și 400.000 de dolari pe sezon. Având în vedere că ea a participat doar la de două sezoane, cu siguranță nu a câștigat suma maximă. Cu toate acestea, potrivit Celebrity Net Worth, valoarea netă a lui Cardi la momentul în care lucra la show era de 400.000 de dolari, ceea ce înseamnă că probabil a câștigat mulți bani din emisiune fiind un membru preferat de fani.

Ce avere are aceasta

Cât câștigă Cardi B din cariera sa? Este încă neclar ce sume câștigă din muzică, totuși, ea a primit bani mulți din albumul de debut, ‚Invasion of Privacy’, vândut în trei milioane de exemplare. Potrivit Celebrity Net Worth, Cardi a semnat, de asemenea, un acord de milioane de dolari cu casa ei de discuri, Atlantic Records, în septembrie 2017, după succesul ‚Bodak Yellow’,dar nu se știe exact cât a valorat tranzacția. De asemenea, artista a câștigat în aprilie 2018 o sumă în valoare de 170.000 dolari pentru două spectacole de 35 de minute la Coachella. Pe lângă muzică, Cardi are și o colecție cu Fashion Nova, dar și contul ei de Instagram o ajută la a strânge o avere frumoasă.

Totuși, ce avere are Cardi B? Răspunsul pe care toți vrem să îl știm. Averea sa este estimată în 2020 la 24 de milioane de dolari. Aceasta a stârns suma din cariera muzicală, parteneriate, dar și cadouri de la Offset.