News

Ce avere are Kim Cattrall

iulia.statie
January 14, 2021 13:13 PM

Faimosul serial ‚Sex and the City’ va avea o continuare, însă Kim Cattrall nu va fi prezentă, motiv pentru care fanii actriței nu sunt foarte fericiți. Salariul pe care îl primeau starurile principale a fost un subiect fierbinte pentru mulți ani, iar acum mai mult ca niciodată fanii vor să știe ce avere au strâns cele patru actrițe.

Pe aceeasi tema‚Sex and the City’ s-ar putea să aibă o continuare, dar fără Kim Cattrall

Ce avere fabuloasă are actrița Kim Cattrall

Cattrall și-a făcut debutul ca Samantha Jones în iunie 1998, apărând în șase sezoane alături de Sarah Jessica Parker, Kristin Davis și Cynthia Nixon, ce le potretizau pe Carrie Bradshaw, Charlotte York și Miranda Hobbes.

După ce serialul a ajuns la final, Cattral a primit un trofeu la Globurile de Aur pentru rolul său și a mai apărut în alte două filme ce continuau povestea serialului. Totuși, aceasta nu a devenit cunoscută doar prin ‚Sex and the City’, căci o mai putem vedea în filme ca ‚Big Trouble in Little China’, ‚Filthy Rich’, ‚Sensitive Skin’, ‚Police Academy’ și multe altele.

De-a lungul carierei sale lungi la Hollywood, Kim Cattrall a continuat să mulțumească fanii prin diferite roluri, iar averea sa este cu siguranță impresionantă. Totuși, cât a câștigat ea din rolul ce a consacrat-o? Fiind una dintre actrițele principale, aceasta a fost nominalizată pentru cinci premii Emmy și a câștigat un Glob de Aur pentru portretizarea Samanthei.

Salariul pe care îl câștiga la începutul filmărilor este încă necunoscut, dar potrivit Celebrity Net Worth, Cattrall câștiga 350,000 de dolari pentru fiecare episod din ultimele trei sezoane. Dacă numărul este corect, aceasta ar fi strâns în jur de 7 milioane de dolari doar din aceste apariții.

Salariul primit în serialul ‘Sex and the City’, motiv de dispută între actrițe

Deși salariul este unul imens, Sarah Jessica Parker câștiga mult mai mult, căci aceasta primea 3,2 milioane de dolari pe episod în sezoanele patru, cinci și șase. Există un motiv pentru care ea câștiga mai mult, căci actrița a lucrat și ca producător executiv în aceste sezoane.

În 2017, o sursă dezvăluia că unele persoane ce făceau parte din echipa SATC credeau că este nedrept acest lucru, căci personajul jucat de Kim Cattrall era plăcut de mai mulți fani, dar salariul său nu era cel mai mare. Potrivit publicației Bustle, actrița ceruse 1 milion de dolari pentru fiecare episod din sezonul 7, dar cererea nu i-a fost acceptată, așa că nu ne miră că nu am avut o continuare până acum.

De asemenea, Kim a câștigat 7 milioane de dolari pentru primul film și 10 milioane de dolari pentru al doilea, iar SJP, ce a lucrat și ca producător executiv, a primit 15 milioane de dolari, respectiv 20 de milioane de dolari. Nixon și Davis au câștigat mult mai puțin, anume 3 milioane de dolari pentru primul film și 4 milioane de dolari pentru al doilea. Acum, toate cele trei actrițe vor câștiga 1 milion de dolari pentru fiecare episod din continuarea serialului, dar Kim Cattrall a refuzat oferta.

Totuși, ce avere are actrița? Potrivit Celebrity Net Worth, aceasta a strâns aproximativ 60 de milioane de dolari, iar Sarah Jessica Parker are o avere mult mai mare, ce se ridică la 150 de milioane de dolari. Majoritatea banilor strânși de Kim se datorează rolului din SATC, dar ea a mai câștigat sume fabuloase și din alte filme de la Hollywood.  În același timp, Kristin Davis are o avere estimată la 35 de milioane de dolari, în timp ce Cynthia Nixon a strâns 25 de milioane de dolari.