News

Ce avere are Nicola Peltz, logodnica lui Brooklyn Beckham

iulia.statie
September 18, 2020 14:59 PM

Unele celebrități și-au făcut o avere singure, altele s-au născut în unele dintre cele mai înstărite și cunoscute familii din lume, iar Nicola Peltz este moștenitoarea unei astfel de familii.

Pe aceeasi temaBrooklyn Beckham și Nicola Peltz, cel mai stylish cuplu al momentului

Ce avere are Nicola Peltz

Este posibil ca noi să o fi cunoscut după ce relația ei cu Brooklyn Beckham a devenit publică, dar aceasta avea deja propria bază de fani și propria avere. Înainte de relația celor doi, actirța în vârstă de 25 de ani a jucat și în pelicula ‚Transformers: Age of Extinction’ dar și în serialul ‚Bates Motel’. Înainte de a forma un cuplu cu fiul Victoriei Beckham, ea a fost împreună cu Anwar Hadid, fratele lui Gigi și al Bellei Hadid.

Peltz, care a crescut în Westchester, New York, se întâmplă să fie și fiica investitorului american Nelson Peltz, iar acest lucru înseamnă că ea este și moștenitoarea unei averi de miliarde de dolari. Potrivit Forbes, tatăl actriței are o avere estimată la 2,7 miliarde de dolari, fiind o sumă mult mai mare ca aceea pe care o deține familia Beckham, anume 665 milioane de dolari.

 

View this post on Instagram

 

🦋d🦋a🦋d🦋

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

Firma tatălui ei, Trian Fund Management, a investit în companii precum Tiffany & Co., General Electric și Procter & Gamble. Compania are active de aproape 13 miliarde de dolari, iar Nelson Peltz se află la conducere.

Mama lui Peltz este un fost manechin, pe nume Claudia Heffner, ce și-a făcut propria avere prin cariera sa de modelling de succes, deținând o sumă de aproximativ 7 milioane de dolari. Nicola, alături de frații și surorile sale, deține o proprietate în Florida, ce valorează aproximativ 134 de milioane de dolari, fiind locul unde Brooklyn a fost văzut în ultima vreme. Pe lângă casa din Palm Beach, tatăl ei ar deține și un conac în New York, dar și două avioane private.

 

View this post on Instagram

 

happy mother’s day to my queen, my built in best friend, my soul sister. you are everything to me. i want to be just like you 🤍 i love you mom with all my heart.

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

David și Victoria Beckham, extrem de mulțumiți de alegerea fiului lor

Se pare că Brooklyn a tras lozul cel mare, iar părinții săi, David și Victoria Beckham, sunt foarte mulțumiți de alegerea făcută. „David și Victoria și-au oferit binecuvântarea pentru această relație. Mereu l-au sprijinit pe Brooklyn atunci când a avut iubită, dar chiar își doresc să funcționeze această relație.”, a spus o sursă apropiată de familie.

Deși nu există multe detalii cu privire la nunta celor doi, un lucru este sigur, vom avea una dintre cele mai extravagante ceremonii din ultimii ani.