News

Ce avere are Prințul Harry

iulia.statie
December 22, 2020 10:40 AM

Prințul Harry și Meghan Markle pot trăi liniștiți mult timp de acum încolo, căci atât ei, cât și moștenitorii lor, sunt asigurați. Aceștia beneficiază de o avere uriașă, în mare parte moștenită de la Prințesa Diana, mama Ducelui și străbunica sa.

Pe aceeasi temaAcum trăieşte în lux, dar înainte ducea o viaţă modestă! Cum îşi câştiga banii Meghan Markle

Prințul Harry, moștenitorul unei averi uriașe

Prințul William și Prințul Harry sunt fii moștenitorului tronului și poate într-o zi vor putea chiar ei să ajungă Regi, așa că ei nu duc deloc o viață grea. Când au împlinit 30 de ani, cei doi au primit o sumă uriașă de bani, dar și bijuterii. Ei au moștenit toate bijuteriile Prințesei Diana, dar au și împărțit un fond dat de bunica lor, Regina Elisabeta, în valoare de 17,2 milioane de dolari, din care Harry a primit mai mult, pentru că el se află pe o poziție inferioară privind succesiunea la tron.

Mai mult, Harry și William au primit 16 milioane de dolari și dintr-un fond deținut de mama lor, Prințesa Diana. Totuși, deși cei doi Prinți se bucură de averi la care mulți doar visează, aceștia nu se află pe locuri fruntașe în topul celor mai bogate cupluri celebre, realizat de Guarantor Loans.

Prințul Harry și Meghan Markle au obținut locul 35, având o avere estimată la 40 de milioane de dolari, iar Prințul William și Kate Middleton s-au clasat pe locul 33, cu o avere de aproximativ 50 de milioane de dolari, dintre care 40 de milioane îi aparțin Prințului William.

În acest top, pe primul loc se află Oprah Winfrey și soțul său, Stedman Graham. Cei doi au o avere ce a fost estimată la 3,15 milioane de dolari.

Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit Marea Britanie după ce au renunțat la îndatoririle regale și au ales să plece, pentru o scurtă perioadă, în Canada. Totuși, cei doi se află acum în America, unde s-au stabilit pe perioada pandemiei și vor petrece sărbătorile acolo alături de mama Ducesei, Doria Ragland și fiul lor, micuțul Archie.